Спортивні новини

Новини / Спортивні новини
на головну мапа сайту контакти
Традиційний Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби під гаслом «Спорт без кордонів» Традиційний Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби під гаслом «Спорт без кордонів»
25-28 листопада 2016р. в місті Берегово Закарпатської області відбувся традиційний Міжнародний турнір з греко-римської боротьби під гаслом «Спорт без кордонів» серед юнаків та кадетів.
У змаганнях взяли участь 625 юних спортсменів з країн Європи: Боснії і Герцеговини, Італії, Німеччини, Нідерландів, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Угорщини, Хорватії, Чехії та команди з міст України.
Докладніше...
 
Чемпіонат Єдиної Європейської зональної  волейбольної асоціації (EEVZA) з волейболу серед команд дівчат 2002-2003рр.н. Чемпіонат Єдиної Європейської зональної волейбольної асоціації (EEVZA) з волейболу серед команд дівчат 2002-2003рр.н.
Традиційно наприкінці календарного року проводить свій чемпіонат Єдина Європейська зональна волейбольна асоціація (EEVZA). 22-28.11.2016 року фінальний турнір проходив у місті Анапа(Росія). Європейська асоціація волейболу надає гарний шанс показати свій рівень майстерності юним волейболістам та набратися досвіду міжнародних змагань високого рівня. Цього року у фінальній частині приймали участь команди : Росії ,Білорусі,Польщі України Латвії та Естонії
Докладніше...
 
Х МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ “ПРИНЦЕСА ЛЕБІДЬ“ Х МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ “ПРИНЦЕСА ЛЕБІДЬ“
Є види спорту, які складно описати словами – їх потрібно бачити, відчувати, вдихати. Одним з них є художня гімнастика. У ліцеї, починаючи з 2006 року, вже стало доброю традицією проведення Міжнародного турніру з художньої гімнастики «Принцеса Лебідь».
Тож з 18 по 20 листопада 2016 року відбулися змагання, які зібрали шанувальників цього виду спорту з різних куточків України, а також спортсменок з Білорусі.
Докладніше...
 
ІІ тур   Чемпіонату України  з волейболу серед  жіночих команд вищої ліги ІІ тур Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд вищої ліги
18-20.11.2016 року м.Біла Церква приймала ІІ тур Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд вищої ліги.
Команда «Спортліцей » комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» грає в даному турнірі і представлена виключно вихованками закладу.
Докладніше...
 
ІХ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної  боротьби ІХ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби
20.11.2016 у місті Київ відбувся ІХ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті ЗМС призера олімпійських ігор Євгена Бусловича.
На цих змаганнях зустрічаються найкращі юні борці зі всієї України.
Докладніше...
 
Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед школярів «Day of Children» Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед школярів «Day of Children»
17-18.11. 2016 року в Іранському місті Тегеран відбувся традиційний командний міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед школярів «Day of Children».
У змаганнях брали участь юні борці з Ірану, Молдови, Азербайджану, Таджикистану, Вірменії, Киргизстану, Грузії, Росії, Білорусії та України.
Докладніше...
 
 Флеш-інтерв’ю з видатними спортсменами “Знайомтесь ближче”!!! Флеш-інтерв’ю з видатними спортсменами “Знайомтесь ближче”!!!
На сайті федерації легкої атлетики Київської області з’явилася нова рубрика флеш-інтерв’ю з нашими видатними спортсменами “Знайомтесь ближче”!!! Друга публікація – це знайомство з майстром спорту міжнародного класу, учасником двох Олімпійських Ігор в Лондоні 2012 та Ріо 2016, багаторазовим чемпіоном і призером міжнародних змагань, випускником нашого ліцею та справжнім патріотом своєї країни Назаром Коваленком.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.