Спортивні новини

Новини / Спортивні новини
на головну мапа сайту контакти
ЗМАГАЮТЬСЯ ЛИЖНИКИ ЗМАГАЮТЬСЯ ЛИЖНИКИ
До зими ще довго, але лижники України відточують свою майстерність. Команда відділення лижних гонок з 19 по 23 вересня цього року взяла участь у чемпіонаті України з лижоролерів серед юніорок та юніорів, юнаків та дівчат, який проходив у місті Чернігові.
Докладніше...
 
ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ НА НИВІ СПОРТУ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ НА НИВІ СПОРТУ
17 -20 вересня 2015 ліцеїсти відділення греко-римської боротьби брали участь у V Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби серед юнаків 2001-2003 р.н., 2004-2005 р.н. пам’яті Заслуженого тренера України Узуна Г. Г. у місті Маріуполь. Ліцеїсти відділення вільної боротьби 18 вересня брали участь у Відкритому чемпіонаті федерації вільної боротьби м. Біла Церква серед юнаків та дівчат 2000 – 2002 року народження. 20-21 вересня 2015 р. ліцеїсти відділення легкої атлетики брали участь у Командному чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2000 р. н. і молодші, який відбувся у м. Кіровограді.
Докладніше...
 
11-12 вересня 2015 р.  в рамках Олімпійського тижня відбувся  Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби 11-12 вересня 2015 р. в рамках Олімпійського тижня відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби
У змаганнях взяли участь близько 150 учасників з 7 областей України. На килимі було дуже гаряче від енергії бійців. Всі хотіли бути першими, але вдача була на боці тих, хто був краще підготовлений фізично і психологічно.
Докладніше...
 
Міжнародний волейбольний турнір серед дівчат та юніорок «O pohar primatora mesta Liptovsky Hradok 2015» Міжнародний волейбольний турнір серед дівчат та юніорок «O pohar primatora mesta Liptovsky Hradok 2015»
Є така добра традиція в кінці літа, коли зібраний новий урожай, проводити урочистості і святкові заходи. Нерідко в цей час проводяться різноманітні спортивні змагання. Ось і у Словацькому місті Ліптовський Градок збираються найкращі волейбольні команди дівчат та юніорок щоб помірятись силами на Міжнародному волейбольному турнірі «O pohar primatora mesta Liptovsky Hradok». Доречи у цьому місті базуються дівоча та юніорська збірні команди Словаччини з волейболу.
Докладніше...
 
КИЯШОК ДМИТРО -  ЧЕМПІОН СВІТУ СЕРЕД КАДЕТІВ З ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ! КИЯШОК ДМИТРО - ЧЕМПІОН СВІТУ СЕРЕД КАДЕТІВ З ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ!
26 серпня українські спортсмени програли всі поєдинки на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби. Але виправив ситуацію і яскраво завершив вечір Дмитро Кияшок (в/к 76 кг) вихованець Комунального закладу «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» Він приніс кадетській збірній другу світову золоту медаль!
Докладніше...
 
ГРУШИН ОЛЕКСАНДР – ЧЕМПІОН СВІТУ СЕРЕД КАДЕТІВ З ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ! ГРУШИН ОЛЕКСАНДР – ЧЕМПІОН СВІТУ СЕРЕД КАДЕТІВ З ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ!
Вчора, 25.08.2015року на Чемпіонаті світу серед кадетів, що проходить в Сараєво, вихованець Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» Олександр Грушин (в/к 54кг) у фінальному поєдинку з грузинським борцем здобув упевнену перемогу з рахунком 5:1.
Докладніше...
 
1-8 серпня 2015 року у м. Ландскруна (Швеція)  відбувся чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 та 17 років 1-8 серпня 2015 року у м. Ландскруна (Швеція) відбувся чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 та 17 років
17 юних важкоатлетів представляли Україну на чемпіонаті Європи серед юнаків і дівчат до 15 та 17 років. Серед них були вихованці комунального закладу «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» - Дерев’янко Назар і Ніконенко Євгеній.
Докладніше...
 
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.