Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

День працівників освіти і науки

Вчитель не просто навчає, він виховує і веде за собою. В житті кожної людини були, є і будуть свої улюблені педагоги, вихователі, наставники. Саме ці люди змогли першими помітити твій талант, здібності, розвивати їх, наставити на правильний шлях. Вони завжди були для нас прикладом для наслідування, ми любили їх…

Натхненно творять поезію вчительських буднів, професійних злетів і крилатої наснаги майстри педагогічної справи ліцею-інтернату: тренери-викладачі, викладачі основ наук, вихователі.

Давні і добрі традиції шанобливого ставлення до освіти живуть на теренах України.

Цього свята наш ліцей чекав з нетерпінням, адже на ньому прозвучали імена тих, кого названо кращими у своїй щоденній клопіткій праці: тренувати, вчити, виховувати і любити.

Святковій програмі передувало опитування педагогів, батьків, ліцеїстів.

Результати детально перевірялися опрацьовувалися.

Визнання своїх вихованців, їхніх батьків та своїх колег по праці отримали ті педагоги ліцею, які живуть проблемами ліцею, завжди шукають щось нове, пропонують актуальне та орієнтуються на майбутнє.

Концертна програма, підготовлена силами ліцеїстів, додала святу особливого колориту, а винуватцям свята – піднесення настрою, почуття гордості за свою працю, бажання працювати ще краще, наполегливіше, з повною віддачею духовних сил.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.