Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Від творчого педагога до творчого ліцеїста

Творчість є необхідною складовою праці педагога, без неї неможливий педагогічний процес. Педагог відкриває шлях до розуму і серця своїх вихованців. Він має постійно шукати і творчо впроваджувати новинки у своїй роботі.

     04 травня 2017 року відбулося засідання методичної комісії вихователів та класних керівників у формі круглого столу «Від творчого педагога до творчого ліцеїста». Вихователі Мельник Тетяна Степанівна та Войтенко Катерина Феодосіївна обговорювали з колегами якості творчої особистості педагога, який повинен працювати на майбутнє, випереджаючи свій час. Розглянули питання, що запалюють іскру творчості педагога, які допоможуть віднайти себе, розвинути свій творчий потенціал та провели майстер-клас.

Від педагога, його майстерності, досвіду залежить розвиток творчих можливостей вихованця. Кожен ліцеїст – творча індивідуальність, яка потребує особливого підходу. Щоб допомогти дитині зробити перші кроки в творчості задля радісного, щасливого життя, педагог має плекати в собі риси креативної особистості, здатної відчувати радість, захоплення і щастя від творчої діяльності. Тільки творча особистість педагога зможе виховати творця.

З любов’ю до матусі

У кожній країні з величезною радістю святкують День матері. В Україні - цей день відзначається в другу неділю травня. У такий день увагу звернено на жінок, що подарували нам життя, найдорожчих кожному людей – наших мам.

Найкращий подарунок для кожної матусі – це, звичайно ж, любов і турбота рідних дітей. Але для такого великого свята, як День матері, простих слів про любов буде недостатньо. У цей чудовий день найкраще привітати близьку людину листівкою, а коли вона ще й створена власноруч — це подвійно приємно.

Напередодні свята в рамках Клубу вихідного дня 06 та 07 травня 2017 року, з мешканцями гуртожитку, були проведені майстер-класи «З любов’ю до матусі» по виготовленню вітальних листівок, які вихованці робили з великим задоволенням у подарунок любим матусям. Сподіваємось, що їхня люба матуся оцінить усі старання своєї дитини.

Мельник Тетяна Степанівна та Семченко Тетяна Володимирівна, вихователі І курсу

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.