Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Краса своїми руками

Краса своїми руками

 Зайнятися улюбленою справою ніколи не пізно. Впадаючи в задуму, багато хто з нас починає крутити і складати по-всякому папірці, що потрапляють під руку, але в результаті виходять цілі художні витвори. Техніку «квілінг» можна назвати справжнім мистецтвом, адже люди, які займаються цим рукоділлям, створюють справжні шедеври із звичайного паперу. Це прекрасна можливість створювати красиві, витончені рамки, вазочки, листівки, різноманітні панно. Вироби з паперу радують око і душу.

У рамках Клубу вихідного дня 25 березня, в стінах нашого закладу, з метою розвитку творчої особистості вихованців, сприяння його розвитку та обдарованості проводився майстер-клас по виготовленню вітальних листівок за технікою квілінг «Барви весни»

Долучитися до мистецтва прийшли усі бажаючі ліцеїсти. Із натхненням вони працювали над створенням листівки і отримали задоволення. Радуйте себе, своїх друзів і близьких!

 Мельник Тетяна Степанівна, вихователь

Дівоча краса - довга коса

З давніх – давен вважалося, що дівоча коса є символом честі, працьовитості, охайності. Одна з найголовніших ознак краси дівчини, яка служила для накопичення життєвої сили. Змінилося життя і зараз нечасто можна зустріти дівчину з довгою косою. Коси, залежно від техніки плетіння, можуть додати вашому образу романтичність, ніжність, грайливість, строгість.

 

26 березня в рамках Клубу вихідного дня в ліцеї-інтернаті проводився майстер - клас по виплітанню кіс «Українська краса – дівоча коса». Сподіваємось, що цей день відіграв певну позитивну роль у житті наших дівчат. Хочеться, аби вони усвідомили, наскільки важливою є турбота про власне волосся, як це впливає не лише на зовнішню привабливість, а й загальне самопочуття, навіть на подальшу долю.

Герега Катерина Володимирівна, вихователь

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.