Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Інтернет відкриває безмежні можливості...

Насправді, що таке Інтернет? Електронний океан, таємнича стихія, ув'язнена в кремнієвих кристалах і мідних проводах сучасних комп'ютерів. Неіснуючий всесвіт, що інший раз здається реальнішим, ніж наш матеріальний, "справжній" світ. Те, що вривається у кожен будинок, обвиває всю планету і свідомість всіх людей тугою мідно-кремнієвою павутиною; щось позаземне, незбагненне людському розуму, нікому не видиме, але всі це відчувають... 

Інтернет відкриває безмежні можливості, але разом з тим передбачає велику відповідальність. Щороку кількість користувачів Інтернету зростає, в тому числі дедалі більше дітей та підлітків отримують доступ до мережі. Діти, як найчутливіша до інновацій частина суспільства, активно адаптуються до цифрового середовища. Тому Тисячі людей в усьому світі об’єднуються та беруть участь у різних заходах заради просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо дітьми та молоддю.

З метою інструктажу та короткого обговорення питання «Правил безпечного користування Інтернет» Для ліцеїстів ІУ курсу 6 лютого був проведений  брифінг. 7 лютого для ліцеїстів ІІІ курсу було проведено тренінгове заняття «Безпечний Інтернет». Ліцеїсти визначали, дізнавалися, знайомилися з проблематикою, коментували власні дії в Інтернет-суспільстві. Познайомилися з таким поняттям, як цифровий портрет та отримали поради щодо створення  власного імунітету  у інформаційному просторі. Також звернули увагу на використання сучасних смартфонів и що за цім приховано.

Але на цьому робота щодо використання «безпечного» Інтернету  не завершується. На шляху до створення «кращого» Інтернету ще багато чого треба зробити.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.