Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Партнерство заради виховання

Вихователі проаналізували роботу навчальних груп та кожного ліцеїста групи за підсумками І семестру, наголосили про досягнення як навчальної, так і позаурочної діяльності вихованців, розповіли про життя ліцеїстів у навчальному закладі, який для них вже став другою домівкою, про нові таланти, захоплення та все, що пов’язане з їхніми дітьми. Було проведено бесіду з елементами лекції «Партнерство заради виховання», поставлено мету та завдання на ІІ семестр, визначено роль батьків у їх досягненні.

Після зустрічі з класними керівниками батьки мали змогу поспілкуватися з вчителями-предметниками та вчителями з видів спорту. 

Ліцей робить великий крок назустріч батькам, ознайомлюючи їх із спортивним, навчально-виховним процесами, розвиваючи таланти їхніх дітей, дає можливість і самим батькам взяти у цьому участь.

         Потрібно пам’ятати, що лише спільними зусиллями, доповнюючи та підтримуючи один одного, ліцей та сім’я можуть досягти бажаних результатів. Адже і в батьків, і в педагогів ліцею мета одна - благо дітей, їх повноцінний і гармонійний розвиток.

Ольга Миколаївна Федюк, вихователь

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.