Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Мандрівка у Різдвяне містечко

Вчителі Мельник О.А. та Корнійчук О.С. організували для ліцеїстів І- ІV подорож у Різдвяне містечко на Михайлівській площі міста Києва. Неповторним видовищем справжнього світлового шоу  вразила всіх  площа біля  Софійського собору. На ній розкинулося величезне дитяче містечко із срібною ялинкою, яка  грала всіма барвами, заворожуючи своєю святковою красою та створюючи новорічний настрій. З цієї чудової казкової країни не хотілося повертатися в реальність.

   Наша екскурсія була насичена і корисною, і пізнавальною інформацією. Ми відвідали історичні місця, Михайлівський собор та побачили пам’ятки архітектури,  які зустрічаються там на кожному кроці.

    День,  проведений  у Києві, минув  дуже швидко, але він був незабутнім. Упевнені, ця подорож не залишила байдужими жодного екскурсанта, кожен почерпнув щось новеньке для себе з історії, народознавства, української мови та літератури, музичного та театрального мистецтва, релігії. Отож, подорожуйте і дізнавайтеся більше нового, розвивайтеся і пізнавайте розмаїття життя. І, звичайно ж, не припиняйте мріяти і вірити в казку.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.