Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Новорічний настрій

26 грудня наші ліцеїсти разом з вихователями Федюк Ольгою Миколаївною та Герегою Катериною Володимирівною відвідали аквапарк Юрського періоду «Dream Island». Готувалися до таких відвідин тиждень: жили мріями та фантазуванням, як вони будуть плавати та кататися з гірок. І їхні очікування виправдалися. Адже ніщо не могло приховати захвату та щирих дитячих емоцій після плавання та купання в аквапарку. Навперебій, одне перед одним, вони розказували як «драйвово» та «класно» вони відпочили.

Невід'ємною частиною новорічних свят можна назвати вибір святкових декорацій, ялинкових іграшок та інших тематичних елементів. Прикраси з фетру як ніколи у моді. По-домашньому теплі і затишні, вони зігріють в найлютіші морози, а ще - стануть відмінним подарунком друзям напередодні зимових свят.

Для ліцеїстів-мешканців  гуртожитку 28 грудня та 29 грудня вихователями Войтенко Катериною Феодосіївною та Редькою Лілією Петрівною були організовані та проведені майстер – класи з виготовлення стильної іграшки з фетру: «Ялинкові прикраси» та «Зимова ковзанка». Ліцеїсти активно із задоволенням брали участь у всіх виховних заходах.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.