Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Увага! Діти – на дорозі!

 На завершення місячника відбулася зустріч з інспектором відділу ДАІ, м. Біла Церква, який ознайомив ліцеїстів з обов’язками і правами пішоходів, пасажирів.

Місячник розпочався конкурсом стінгазет серед навчальних груп  «Я – учасник дорожнього руху!». Перемогу здобули ліцеїсти 21 групи.

     З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах України. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

     Щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму серед наших ліцеїстів в навчальних групах проведені інструктажі «Правила безпеки дорожнього руху» та години спілкування «Безпека дорожнього руху». Під час проведення заходів ліцеїсти активно брали участь, проявляючи свої знання з даної теми.

     У ліцейській бібліотеці була організована виставка літератури «Правила дорожнього руху – це запорука життя!». Ліцеїсти із задоволенням ознайомлювалися з матеріалами виставки.

  Всі заходи були чітко організовані та проведені на належному рівні.

 Редька Лілія Петрівна, вихователь 41 групи

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.