Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Урок на якому вперше не перевіряли домашніх завдань, не викликали до дошки, не ставили оцінок...

Ліцеїсти випускних груп зібралися в аудиторії №7 в тісному родинному колі для того, щоб пригадати якими вони прийшли вперше до ліцею, в яких заходах  вони брали участь, які досягнення вони мають у математиці.  Тетяна Василівна з легкістю провела випускників стежками їх досягнень.

Ліцеїсти з азартом поринули у спортивно-математичну гру, з запалом відповідали на запитання, а у хвилини перерви  сміялися над своїми дитячими фотографіями. Діти і не помітили як швидко промайнув час і закінчився урок. Урок на якому вперше не перевіряли домашніх завдань, не викликали до дошки, не ставили оцінок. Для того, щоб діти не відчули гористі прощання кухарі нашої їдальні приготували солодкий пиріг. Пиріг видався на славу: запашний та з яблучним варенням. Діти з насолодою його куштували. Наприкінці свята Тетяна Василівна оголосила конкурс  на кращі фото-селфі, переможці якого, будуть представленими на випускному вечорі.

На цьому уроці не було виставлено оцінок. Тепер Вам оцінки буде виставлятиме життя.  Хочеться побажати Вам високого рівня у всьому. Математика навчить вас вираховувати, скільки яких добрив внести, щоб поле дало найбільший врожай, допоможе вам при спорудженні найкращих будівель робити креслення. Математика дасть вам розрахунки траси польоту не тільки на Марс, а й до інших планет і зірок. Ми сподіваємось, що Ви станете творцями нового iPhone й створите власну компанію Apple. Але пам’ятайте, ким би ви не стали, шановні випускники,  математика вам знадобиться! А ще скажемо: неправда, що математика любить людей сухих, похмурих. Кожну справу краще робити весело та з посмішкою.

 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.