Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Первісники весни

Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний ліцей -інтернат фізичної культури і спорту» має багато різноманітних традицій, і  не тільки спортивні. Десять років поспіль ліцеїсти разом з вчителем біології Волик Галиною Павлівною святкують  Міжнародний день птахів.

Птахи є героями багатьох казок, вони допомагають людям, радують їх своєю красою.

Не тільки для людей важливі птахи, а й птахи явно потребують людської допомоги і вчити дітей піклуватися про «братів менших» потрібно з дитинства. . Міжнародне свято День птахів - це найкраща можливість, щоб ознайомити і ще раз донести до дитячих сердець необхідність подбати і допомогти птахам.

У цьому році з 29.03.2016 по 05.04.2016 пройшли різноманітні заходи, присвячені цьому дню. Метою всіх заходів було виховання в учнів любові до природи та бережливе ставлення до неї, розширення знань про роль птахів.

Вчитель Волик Г.П. підготували екологічний альманах «Зоокалейдоскоп», на сторінках якого розповідали про цікавих диких та домашніх птахах,також була  випущена газета «Екологічний вісник»,   присвячена птаху року 2016 – Повзику Sitta europaea  . В 12 та 13 групах провели біологічну  гру «Що ми знаємо про птахів».  Ведучі Бекетова Полина та Яковлєв Олександр у цікавій формі розповіли присутнім про життя наших пернатих друзів. Ліцеїсти із задоволенням розгадували загадки про птахів, взяли участь у вікторині. За результатами вікторини визнали найкращих знавців – це Бабіч Олександр, Балобосов Владислав, Гордієнко Альона, Мельніченко Юлія, Саюшкін Олександр, Степура Богдан.

Кульмінацією тижня був майстер - клас вчителів Войтенко Катерини Феодосіївни  та Волик Галини Павлівни з виготовлення  мобіля «Первісники весни», на якому учні виготовляли паперових птахів і квіти та прикрашали весінні гілки. Після майстер класу господині Охоча Олена,  Козубенко Дарина пригощали випеченими «жайворонками».

Тиждень був цікавим, інформативним, веселим.

Вчитель біології Волик Г.П.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.