Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

„Здоров’я не купиш, його розум дає”

Немає нічого дорожчого на світі,

Ніж дивне щастя жити на Землі

В здоров’ї кожній квіточці радіти,

І посміхатися навіть уві сні.

Безцінний скарб, що ми здоров’ям звемо,

Із юних літ нам треба берегти,

Адже нічого більше нам не треба,

Щоб тільки всі здорові були ми.

 Найдорожчий, безцінний скарб, що має людина – це здоров’я. Без нього немає повноцінного, радісного, щасливого життя.

В третьому тисячолітті, під час наукового та технічного прогресу без знань не обійтися жодному із нас. Та й кожен повинен досягти своїх вершин у житті. А це не завжди легко й просто, тому що все досягається великими зусиллями волі і фізичними навантаженнями.

Отже, треба мати велику силу й міцну волю, а це мають лише ті, хто здоровий фізично і духовно. Недаремно кажуть люди, що в здоровому тілі – здоровий дух.

Вчителі нашого ліцею Волик Г. П. та Скоропадська С.О регулярно приділяють увагу цьому питанню. В березні місяці пройшли заходи, метою яких була пропаганда здорового способу життя  серед молоді.

Пізнавальна гра «Складові здоров’я», наприкінці гри ліцеїсти 11 групи створили «квітку здоров’я». Ліцеїсти 12 групи здійснили подорож  в Країну Здоров’я. На  допомогу прийшли лікар Айболіт (Яковлев Олександр, ліцеїст 12 групи) та екскурсоводи (Гнезділова Єлізавета та Дробот Катерина, ліцеїстки 12 групи). На тренінговому занятті «Сім кроків до здоров’я»  ліцеїсти 22групи об’єдналися в три підгрупи, кожна з яких отримала завдання: створити агітаційні плакати  та зобразити „кроки до здорового способу життя”. Діти писали дії та приклади поведінки, які, на думку учасників, сприяють здоровому способу життя. Кожна група розповідала про свої „кроки”, усі вони потім об’єдналися і створили спільний шлях до здоров'я. Найактивніші учасники тренінгу отримали шоколадні медальки, а всі разом – задоволення від спільної праці.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.