Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

СВЯТО ВИЗНАННЯ І ПОШАНИ

Життя – це мить,

Зумій його прожити.

Та гідно велич цю з роками понести

На святі спорту, визнання, здобутків, віншування

Своїми перемогами… ти успіх запали!!!

Свято спортивної слави урочисто відбулося 18 лютого у справжньому храмі мистецтва – Київському обласному академічному музично-драматичному театрі  імені Панаса Саксаганського (художній керівник В’ячеслав Усков) .

Не змінюючи традицій, кращих із поміж кращих відзначали за одинадцятьма номінаціями. Серед тих, хто щоденно своєю клопіткою працею здобуває перемоги, робить життя закладу цікавим та змістовним, чиї особисті здобутки, досягнення є прикладом для наслідування. Право нагородити номінантів було представлено почесним гостям свята та директору ліцею.

          Розпочався захід традиційно з майстерного виступу чарівних, граціозних ліцеїсток відділення художньої гімнастики ліцею – інтернату (тренер – Відмінник освіти України, тренер вищої категорії – Лариса Гавренко).

Розділити радість зустрічі та привітати всіх зі святом завітали почесні гості: Білоцерківський Міський голова – Дикий Геннадій Анатолійович; заступник директора департаменту олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Мирський Леонід Михайлович; перший проректор Національного університету фізичного виховання і спорту України, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, академік Української академії наук, заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Дутчак Мирослав Васильович; заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки  України, кандидат педагогічних наук, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Павленко Віктор Олексійович; начальник управління з питань фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації,  Заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Стеценко Володимир Григорович; начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – Ільченко Анатолій Іванович; начальник відділу соціального захисту інтернатних та позашкільних закладів Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації – Асаєвич Наталія Миколаївна та інші.

Протягом всього святкового концерту яскравими вокально-хореографічними постановками всіх присутніх вітали актори Київського обласного академічного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського.

         Першими тренерами чемпіонів визнано – Євсєєву Нелю Іванівну, тренера з волейболу Комунального закладу Білоцерківської міської ради Дитячо-юнацької спортивної школи №2, Ковальчука Андрія Володимировича, тренера з важкої атлетики Київської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, Суровягіна Андрія Юрійовича, тренера з греко-римської боротьби дитячо-юнацької спортивної школи м. Волноваха.

         Найпопулярнішим випускником – 2015 року стала Дудник Катерина.  

Особистим здобутком – 2015 року визнано Жихарєву Тетяну Василівну.

         Найкращим майстром своєї справи – 2015 року - Безугольну Галину Володимирівну.

Найкращим керівником – 2015 року - Дзядевич Ірину Володимирівну.

         Найкращим учнем – 2015 року - Шаркову Єлизавету, ліцеїстку 42 групи.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Найкращим вихователем – 2015 року - Федюк Ольгу Миколаївну.

         Найкращим вчителем – 2015 року - Усову Аллу Анатоліївну.

         Найкращим тренером – 2015 року - бригаду Лозового Віктора Вікторовича з греко-римської боротьби.    

Найкращим спортсменом – 2015 року став Кияшок Дмитро.

Ні для кого не секрет, що успіх - завжди результат індивідуальних зусиль, але не можна досягти успіху без співпраці та підтримки вірних товаришів та друзів, які були представлені в номінації «Найкращий друг ліцею-інтернату»: Комунальний заклад Білоцерківської міської Ради «Дитячо-юнацька спортивна школа №1», директор Гончаренко Юрій Анатолійович;

 Комунальний заклад Київської обласної Ради «Київський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер», головний лікар Пантелеймонова Світлана Петрівна;

Фізична особа підприємець – Макаренко Ірина Михайлівна, організатор харчування ліцею-інтернату.    

Свято спортивної слави – одне з найяскравіших традицій в житті ліцею, яке об’єднало у велику дружню родину всіх ліцеїстів, випускників, гостей свята та працівників закладу. Адже немає більшого щастя, насолоди, ніж  підводити підсумки своєї праці, яка принесла значні плоди, пишатися тим, що саме твоя праця поповнила «скарбницю» здобутків ліцею.

Швидкоплинно промайнув рік, який перегорнув ще одну сторінку в історії ліцею. За плечима багато прожитого й пережитого, побаченого й почутого, здобутого й звершеного. Попереду нові плани,  нові завдання, здобутки і перемоги. І в кожного є шанс в наступному році вписати в історію закладу своє власне ім’я.

Міцного здоров’я Вам, миру і злагоди, добробуту і процвітання, творчих злетів, спортивних здобутків і звершень!

 

Запальська Ю.А., Ліченко Г.В.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.