Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Життя обірване на злеті

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Жодного з нас події, що відбувалися, не залишили байдужими. Тяжкий шлях уже позаду, але емоції й спогади завжди житимуть у наших серцях. Подвиг Героїв Небесної Сотні повинен бути продовжений усіма нами – ми повинні зробити життя в Україні кращим.

19 лютого в ліцеї-інтернаті вихователями було проведено загальноліцейський захід «Вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», завдяки якому до сердець молоді вдалось донести одну із найтрагічніших сторінок історії України ХХІ століття.

Під час заходу транслювалися фрагменти документальних фільмів, звучали пісні та вірші про подвиг героїв. У цей день наш обов’язок пом’янути Героїв Небесної Сотні, які загинули за свободу, за честь, за волю своєї Батьківщини.

Смоляр Іриною Василівною був проведений в навчальній групі №41 урок - пам’яті до дня вшанування Героїв Небесної Сотні. Ліцеїсти вшанували українських захисників які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України. Урок супроводжувався виступами ліцеїстів, переглядом відеофільму «Зима, що нас змінила» та вшануванням пам'яті героїв хвилиною мовчання.

Мельник Тетяна Степанівна, вихователь

Смоляр Ірина Василівна, вчитель

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.