Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Зустріч з батьками за круглим столом

28 жовтня  у стінах нашого ліцею відбулася зустріч з батьками ліцеїстів ІІІ курсу. Класні керівники Редька Лілія Петрівна та Ковальчук Олена Миколаївна організували для батьків круглий стіл «Батьківський авторитет. Педагогічна культура батьків», в ході якого обговорили питання про те , що таке авторитет батьків, як він організовується. Багато цікавого батьки дізналися в ході круглого столу і взяли для себе корисну інформацію, зокрема про те, що являє собою псевдо авторитет, і чому він небезпечний.     

Як зазначили педагоги,  батьки – найбільш значимі для дитини люди. Поведінка дорослих сама повинна приваблюва­ти дітей своєю чіткістю, організованістю.  Не можна матері або батьку раз і назавжди завоювати авторитет у своїх дітей. Цей авторитет буде стійким, якщо батьки прагнутимуть множити його з року в рік.            

    Підводячи підсумки, класні керівники побажали батькам сил, терпіння, такту, доброзичливості у спілкуванні з дітьми, подальших успіхів у нелегкій справі виховання та бути для своїх дітей авторитетом.

   

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.