Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

МОЯ КРАЇНА – УКРАЇНА, КИЇВЩИНА – СЕРЦЕ УКРАЇНИ!

Ліцеїстами була підготовлена та випущена стінна газета «Моя країна – Україна, Київщина – серце України». В бібліотеці навчального закладу було організовано тематичну виставку літератури «Київщина – перлина України».

Велич кожного краю – в людях, які тут живуть. І особливо в тих людях, котрі своїми справами зробили внесок у розвиток нау­ки, культури. Багато видатних людей, що прославили Київщину, народилися і виросли в області.

Знання історії та культури свого народу, його видатних постатей необхідні не лише для піднесення національної гідності, а й для використання кращих традицій в сьогоденні. Проведення серед ліцеїстів гри-вікторини «Великі Українці» дало змогу визначити найкращих знавців видатних українців, які вплинули на розвиток та хід історичних подій нашої країни.

У рамках Клубу вихідного дня для вихованців навчального закладу було проведено майстер-клас за технікою витинанки «Орнаменти України». Це сюжетні та орнаментальні прикраси, які використовують для декорування приміщень.

Київщина – край, багатий на культурну спадщину попередніх поколінь. Саме на цій землі протягом віків відбувалися важливі історичні події, в яких вигартувався український народ, сформувалися засади і традиції української державності.

Сьогодні Київщина – одна з провідних областей незалежної української держави і ми пишаємося, що живемо, працюємо і навчаємося на цій славній землі.

Запальська Ю.А.,

керівник творчої групи вихователів

«Від родинного джерела до громадянського становлення»

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.