Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

До Дня народження ЛІЦЕЮ

Хто вони сьогоднішні ліцеїсти? Це ті, заради кого розпочав свою діяльність наш заклад! Це молодь, яка прагне до успіху в спорті, це спортсмени, які перемагають на чемпіонатах з різних видів спорту, це фанати, які прагнуть досягти великої майстерності. Тому в ліцеї вони вчаться бути впевненими в собі, мати власну точку зору, досягати поставленої мети, бути справжніми громадянами нашої країни.

Докладніше...

Є речі, які складно описати словами — їх потрібно бачити, відчувати, вдихати з кожним ковтком повітря. Яскравий приклад цьому — спортивні змагання. А ще радість перемоги.Але треба пам'ятати, що будь-які перемоги наших спортсменів – це наслідок довгої кропіткої роботи тренерів.

Докладніше...

Дерева  та педагоги пізнаються по плоду, свідчить народна мудрість. Вже сьогодні ліцею є чим пишатися. Це талановиті випускники, які  підкорюють спортивний олімп.

Докладніше...

За 20 років існування ліцей став нашою другою домівкою. Про таку обстановку згуртованості дбає директор ліцею-інтернату Володимир Матвійович. Він талановито керує колективом, де нараховується понад 140 тренерів, вчителів, спеціалістів, які знають, як досягти високих результатів в спорті, навчанні, вихованні молоді та організації діяльності.

Докладніше...

Для ліцею спорт - це ГОЛОВНИЙ НАПРЯМОК ДІЯЛЬНОСТІ, це процес виховання молоді невідривно від навчання, це основний критерій оцінки діяльності всього закладу, це минуле, сьогодення та майбутнє життя всієї ліцейської родини. Якщо задуматися, то наш ліцей – це об’єднання багатьох функціональних ланок: навчально-спортивної, навчальної, виховної, організаційної, інформаційної, оздоровчої. Тобто це своєрідна корпорація ліцейської діяльності

Докладніше...

20 років тому...

Це сьогодні я вчитель, а 20 років тому я була випускницею Київського державного університету ім.  М. Драгоманова, фізико-математичного факультету. Ні на мить не сумніваючись,  пішла працювати до, тоді ще Київського обласного ліцею-інтернату  фізичної культури та спорту, а нині КЗ  КОР «КОЛІФКС». Пам’ятаю засідання першої в моєму житті педагогічної ради, яке проходило  в актовій залі училища № 9, де нині механіко-механічний технікум. У залі було шумно, адже щойно сформований колектив давав підстави для знайомства. І ось довгоочікуваний момент – педагогічна рада розпочалася. Після привітального слова першого директора ліцею Івана Опанасовича Куроченка, у мене чомусь затремтіли ноги, і,  не даремно, адже в наступні хвилини всі присутні вітали мене як молодого вчителя. Директор вручив мені букет квітів. То були мої перші квіти. Пройшло 20 років, а той букет я  згадую і сьогодні.

Докладніше... 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.