Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Нарис про видатну людину

 «Кожен з нас у житті шукає ідеал. Для мене  ідеалом є мій перший тренер Ольга Германівна. Саме вона розвиває прагнення не опускати руки  при невдачах, завжди  самовдосконалюватися… виховує чуйність, людяність, доброту. Ольга Германівна створила у спортзалі атмосферу добра і взаєморозуміння. Вже сім років день у день вона турбується про нас, віддаючи тепло своєї душі, любов свого серця… Ми відчуваємо це і відповідаємо її взаємністю. Мене завжди вражала її внутрішня краса, багатий духовний світ. Як близько до серця вона сприймає наші негаразди, як щиро радіє нашим перемогам! Також Ольга Германівна навчила мене мудрої істини: ставитися до людей так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе», - саме так пише Федоренко Олена. 


Ольга Власова та Анна Сергєєва дослідили та виклали у своїх нарисах деякі біографічні факти Ольги Германівни: її дитячі роки, навчання в школі, університеті та  професійні досягнення. Із нарису Власової О.: «У дитинстві Ольга Германівна була рухливою, енергійною, здібною дитиною… Зараз вона надзвичайно комунікабельна людина. Вона намагається знайти підхід до кожного – і їй це вдається…  З 2013 року Ольга Германівна стала головним тренером збірної команди України з волейболу. Під її керівництвом команда неодноразово була переможцем та призером Європейських турнірів та чемпіонатів… Завдяки їй моє життя кардинально змінилося. Вона навчила мене впевнено йти до мети. Завдяки їй я краще розбираюся в людях, навчилася цінувати те, що маю… ». Анна Сергєєва доповнює образ Ольги Германівни: «… Ще з шести років вона разом із молодшим братом почала займатися спортом…

 За роки клопіткої праці неодноразово отримувала нагороди листи-подяки, грамоти. Вона мудра, чуйна, завжди готова прийти на допомогу, підтримати у важкій ситуації». 

 На думку Шаркової Єлизавети, Ольга Германівна - «сильна, вольова, оптимістична і талановита особистість, яка бачить перед собою цілі і досягає їх… Вона з легкістю знаходить спільну мову з усіма людьми... Мені дуже хочеться, щоб наш тренер була щасливою, і її вихованці дарували їй відчуття тільки радості, бо вона на це заслуговує».

  Навчальний рік добіг кінця, але тренування у ліцеїстів продовжуються. Дуже приємно, що частину літніх канікул дівчата-волейболістки проведуть поруч саме такої доброї, чуйної людини - Ольги Германівни Датій, адже вона кожним порухом свого життя сіє у юних душах розумне, добре, вічне.


КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.