Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Неповторні враження від міста Лева







 Протягом двох днів вони жили на квартирі Клепарівського проспекту – однієї із головних вулиць міста, в кількох кроках від квартири знаходиться міська ратуша – самісінький центр міста. 

Ця частина міста ніби завмерла у часі. Старі будинки, що тісняться між собою, показуючи дивовижні фасади, затишні вулички, вимощені бруківкою, разом з чарівними ліхтарями створюють неповторні відчуття, ніби ми повернулися у часі на сто-двісті років. Все дихає старовиною. Можна зустріти вуличних музикантів, молодих жінок, переодягнених в костюми старомодних дам, ковалів, сучасних персонажів. Дехто з них прямо посеред вулиці починає зачитувати фрагменти української поезії. Після численних екскурсій ліцеїсти мали багато вільного часу, за який вони могли самостійно дослідити цікавинки міста.

 

 Вражали дрібні крамниці, майстерні, кав’ярні та ресторани у неймовірній кількості розкидані тут.  Все має  свій неповторний настрій –  від загадкових кавових «копалень» до таємничої «Криївки». Всі вони так і запрошували, щоб зайти та насолодитися їхньою атмосферою. 

Це буда перша поїздка ліцеїстів у Львів. Просто гуляючи вулицями, отримували естетичну насолоду. Ми пробули у Львові усього-на-всього 2 дні, і за цей час на жаль не встигли подивитися усе місто. Так що сподіваємось, що ще повернемось, адже ця екскурсія дасть початок гарній традиції відвідувати дивовижні міста України.

 Федюк Ольга Миколаївна, вихователь 11 групи




КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.