Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!




 Патріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується. 

 В. О. Сухомлинський

  19 квітня 2015 року в нашому закладі, в рамках Клубу вихідного дня був організований і проведений брейн-ринг «ІГРИ ПАТРІОТІВ» 

 Захід відбувся з метою виховання у ліцеїстів патріотичних почуттів, любові до рідного краю, шанобливого ставлення до його історії,  популяризації та подальшого розвитку національних традицій, підвищення рівня інтелектуального розвитку вихованців.

 


Програмою було передбачено декілька турів: «Язик до Києва доведе», «Україна… в одному вже тільки слові…», «У рідному краї й серце співає», «Слово це - не дивина…», під час яких дві команди ліцеїстів демонстрували свої знання та кмітливість. 

 Виховний захід був наповнений громадянсько-патріотичним змістом, стверджував ідею спільності інтересів та взаємоповаги, підтримував прагнення кожного ліцеїста до духовного, інтелектуального, творчого та фізичного розвитку задля розквіту держави в цілому.

   Олена Володимирівна Литвиненко, вихователь

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.