Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Весна – пора клопіткої роботи

Територія, на якій розташований ліцей, перетворилася на красиву паркову зону, яка помітно вирізняється доглянутістю та чистотою. Тут все пронизане прагненням відчувати, розуміти, цінувати і, що найголовніше, творити красу. Працівники господарчої частини ліцею-інтернату докладають всі зусилля, щоб приміщення закладу, його територія були привабливими, милували очі та радували душу. 

Розроблено план заходів по благоустрою та покращенню естетичного вигляду території ліцею-інтернату. Тому, вже сьогодні кипить робота: забезпечене впорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану території ліцею після зимового періоду, розчищені гілки та зрізані старі дерева, побілені бордюри та стовбури дерев. Через декілька тижнів будуть посаджені нові кущі, деревця, квіти в певній конфігурації і ліцей розквітне яскравим різнобарв'ям. Все це створює добрий настрій, налаштовує на творчу працю.

 

 Весна – пора надзвичайно красива, але, водночас, окрім краси, що хвилює людське серце, вона приносить із собою багато клопіткої роботи, яка допомагає природі пробудитися та розквітнути кольоровими барвами.  

З 16 березня в Комунальному закладі Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» (директор В.М. Балясников) розпочався традиційний двомісячник благоустрою території навчального закладу.

 


Благоустрій та озеленення ділянки, що прилягає до ліцею-інтернату відіграє важливу санітарно-гігієнічну та навчально-виховну роль. Адже ліцей – культурний осередок. Ліцеїсти проводять у ньому більшу половину свого дня. Природно, що для їх подальшого особистісного становлення важливо, що їх оточує. Коли наші вихованці щодня бачать доглянуті, красиві, завжди квітучі клумби, вони будуть не тільки одержувати позитивні емоції, але і вчитися оберігати красу, створювати її своїми руками. 

Що сказати: у добрих хазяїв завжди на подвір’ї знайдеться робота. Тому – двомісячник у закладі триває, а ліцеїсти, батьківська громадськість, колектив ліцею – завжди готові до роботи.

 

Запальська Ю.А., вихователь 12 групи

  

  
КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.