Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Свято дружньої родини

 



 Щоб добре знати дітей, потрібно знати сім’ю 

 В.О. Сухомлинський

   У народі кажуть, що гарна та сім’я, де виростають гарні діти. І це справедливо, бо в сім’ї, де батьки живуть не заради дітей чи заради себе, а цілеспрямованим радісним життям маленького колективу, де всі люблять один одного, де панує атмосфера взаємодопомоги, тепла, турботи - ростуть щасливі діти.  

  У стінах ліцею відбулися родинні свята: 28 лютого для ліцеїстів І курсу «У колі дружньої родини» та 1 березня для ліцеїстів ІІІ курсу «Тільки родина, як зірка єдина – твій порятунок, надійний причал» 


 У проведенні святкувань брали участь батьки та рідні ліцеїстів. Вихованці підготували святкові концерти для своїх близьких. Концертні програми були різноманітні і насичені: вихованки відділення художньої гімнастики виконали український танок, відділення легкої атлетики – «циганочку», звучало багато віршів про родину, зворушливо та мелодійно Маланчук Лілія та Мазуркевич Анна виконали вокальні композиції, присвячені батькам.  

 До свята старанно готувалися також і самі батьки. Вони принесли багато солодощів та випічки, виготовлені власними руками. Під час чаювання всі спілкувались, жартували, ділились враженнями.

  Вечори спілкування пройшли чудово та невимушено.  

 Бережімо своїх батьків, будьмо уважнішими до них. Вони найрідніші люди в нашому житті, вчать нас жити, вчать любові до праці, чесності, щирості, терпінню і великодушності. 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.