Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Розмова з талановитими спортсменами

У міжнародному турнірі в Ірані брали участь спортсмени 15 країн світу: Казахстану, Північної Кореї, Азербайджану, Індії, Туркменістану та інших.

 Отже, я взяла інтерв’ю в хлопців і хочу поділитися цією новиною та їх враженнями з усім ліцеєм та гостями нашого закладу. 

Як, на вашу думку, пройшов турнір та як вас зустрічали?

 Кіяшок Дмитро. Турнір проходив на вищому рівні, зустрічали нас та приймали в теплій, радісній та дружній атмосфері. 

Що ви скажете про суперників?

 Грушин Сергій. Суперники були сильними, технічними, розвинені на професійному рівні, але ми, я вважаю, також, достойно себе зарекомендували.

   

Які плани на найближче майбутнє? 

Грушин Олександр. Зараз ми інтенсивно та завзято готуємося до чемпіонату України, який відбудеться у травні місяці.

 Отже, поспілкувавшись з хлопцями, можна сказати, що Іран залишив гарні та приємні спогади в їхній пам’яті. Ми пишаємося нашими спортсменами і бажаємо їм сміливо йти до своєї мети та долати всі вершини і рекорди. 

Рада освіти і журналістики, Нємцева Кристина

 Що вам найбільше сподобалося чи вразило? 

Грушин Олександр. Найбільше вразили їх вболівальники, адже боротьба в їхній країні – найактуальніший вид спорту. Я бачив таку кількість вболівальників тільки у  нас на футбольних матчах. Вони і стукали у барабани, і підтримували різними кричалками, і взагалі, спостерігали за боями із захопленням та співпереживанням за кожного учасника.

 Що для вас тренер? 

Кулик Андрій. Тренер – це людина, наставник, яка допомагає нам, як спортсменам, повірити в себе, в свої сили, розвивати наполегливість, це людина, яка надихає нас на досягнення вершин. Такими наставниками являються для нас - Лозовий Віктор Вікторович, Ломтадзе Іраклій Зурабович,  Житовоз Григорій Петрович. Тренуємося ми вже з ними 7 років. Ми захоплюємося нашими тренерами і з глибокою повагою відносимося до них.

  

 

 


КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.