КОЛIФКС — Київський обласний лiцей-iнтернат фiзичної культури i спорту

09100 Київска обл. м. Бiла Церква,
вул Леваневського 52/4
тел. (04463) 7-39-40 приймальня
тел. (04463) 7-66-33 - Директор Балясников В.М.
тел. (04463) 7-61-14 заступник директора з навчальної роботи Мазуркевич Т.В.
електронна пошта: info@kolifks.kiev.ua


Дивовижні метелики


  Метелик - прекрасне комаха,  

яка лише одним своїм помахом крила 

притягує до себе безліч поглядів. 

 В наш час особливою популярністю користуються декоративні прикраси, виконані своїми руками. Виготовити декоративні елементи можна з найнесподіваніших матеріалів.

   27 вересня в рамках Клубу вихідного дня відбувся майстер – клас «Дивовижні метелики» 

 В кожній оселі є пластикові пляшки різних розмірів. Використавши за призначенням їх вміст, найчастіше тару викидають у сміття. Але пластиковій пляшці можна дати шанс на «інше життя», змайструвавши з неї оригінальний декор. В умілих руках вихователя 21 групи, Редьки Лілії Петрівни та наших ліцеїстів пластикові пляшки перетворювались на метеликів.  

 Метелики - це саме той елемент декору, за допомогою якого можна додати своїй оселі легкість і своєрідний шарм. 

Редька Лілія Петрівна, вихователь 21 групи 



 ТОЙ, ХТО НЕ ПАМ’ЯТАЄ СВОГО МИНУЛОГО,  НЕ ВАРТИЙ МАЙБУТНЬОГО 

Україно! Доки жити буду – доти відкриватиму тебе.

 Василь Симоненко 

Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею і мудрими, талановитими людьми. Це – велика держава. 

З метою поглиблення знань про Україну, 20 вересня 2014 року, в рамках Клубу вихідного дня, для вихованців ліцею-інтернату було проведено турнір знавців історії «Відкрий для себе Україну».  

Питання були найрізноманітніші – тут і історія, і адміністративно-територіальний устрій, і спорт, і культурне життя. 

Найактивнішу участь у турнірі взяли участь ліцеїсти І курсу. Все було по-справжньому. Емоції били через край. Дружба дружбою, а виграти прагнув кожен. Серед цікавих завдань було продовжити народні прислів’я та приказки, а також конкурс найшвидшого читання скоромовок. 

Ліцеїсти вже неодноразово доводили, що розвинені не тільки фізично. Ми вкотре в цьому переконалися під час проведення турніру, де всі проявили себе розумними, кмітливими та ерудованими. Учасники показали вміння швидко та оригінально думати, а  також виявили бажання і надалі приймати участь в подібних інтелектуальних змаганнях.  

Ліцеїсти вкотре переконалися в тому, що Україна має свою багатовікову історію, своєрідну культуру, звичаї та традиції. Нам є чим пишатися, що цінувати, вивчати, про що розповісти іншим.  

Запальська Ю.А., вихователь 12 групи




Усi права застережено.
сайт створено при пiдтримцi студiї ABC.NET.UA