Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Шляхами тижня методичної комісії природничо-математичних дисциплін


  

  Працювати творчо, наполегливо, самовіддано – це головні характеристики роботи вчителів методичної комісії природничо-математичних дисциплін. Підтвердженням цього  стала виставка навчально-методичних посібників, яка збирала біля себе, як працівників різних служб ліцею і дітей. Крім цього відвідувачі виставки мали змогу побачити частинку душі кожного вчителя,  читаючи сторінки буклету «Життя в професії», старанно підготовленого вчителем географії Іриною Іванівною Котелянець. 

 Завзято та ініціативно вчителі проявили себе в акції «Розфарбуй свій настрій», результати якої унаочнювало різнокольорове дерево. Хоча настрій учителів і змінювався протягом дня,  але дерево все одно вийшло яскравим.

  Переважна частина нашого колективу – це жінки, а вони, як відомо,  полюбляють солодке. Тому так приємно було за чашечкою ароматної кави взяти участь у тренінгу «18 речей, які роблять творчі люди».  

 Важко не погодитись, що творчі люди мріють,  спостерігають за всім, працюють у зручний для них час, використовують життєві труднощі, беруть тайм-аут, щоб побути наодинці, шукають нових вражень, ризикують, прислухаються до своїх бажань, ламають межі власної свідомості. Багато чого вони розглядають, як можливість до самовираження, втрачаючи відчуття часу, оточуючи себе красою, змінюють свої погляди на життя, прислухаючись до себе, щоб отримати насолоду від спілкування з колегами та учнями. 

 Екскурсія у бібліотеку №8 була корисною та цікавою. Вчителі взяли участь у голосуванні за представлені варіанти для вибору пам’ятника Т. Г. Шевченко, деякі з них  будуть незабаром встановлені в нашому місті.

  І на завершення тижня кожен учитель пройшов тест-діагостику на визначення темпераменту та можливостей до творчості, підготовлений вчителем біології Волик Галиною Павлівною, який здивував своїм результатом та примусив  задуматись. 









КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.