Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

З приходом весни...

 Моральність і духовність –  найвищі цінності у вихованні сучасної молоді 

   Діяльність методичної комісії вихователів та класних керівників у нашому закладі багатопланова й різноманітна, на якій розглядаються різні форми та методи щодо підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного педагога. Під час таких засідань завжди панує атмосфера співробітництва, виникає бажання знаходити нові підходи до виховного процесу.

  27 лютого вихователями Войтенко Катериною Феодосіївною та Семченко Тетяною Володимирівною було організовано та проведено круглий стіл на тему «Моральність і духовність - найвищі цінності у вихованні сучасної молоді». Під час засідання було обговорено спільні проблеми щодо організації навчально-виховного процесу, визначено пріоритетні форми та методи роботи зі учнівською молоддю для формування морально-духовної життєво компетентної особистості, яка зможе успішно самореалізуватися в соціумі як громадянин, сім’янин, професіонал.   

Редька Лілія Петрівна, керівник МК вихователів та класних керівників

 

 

 

 СВЯТО МАСЛЯНИЦІ 

 Закінчилась зима і, нарешті, настає довгоочікувана весна. За традицією в кінці зими всі святкують Масляницю. У 2014 році масляна припадає з 24 лютого по 2 березня. Традиційно на Масляницю цілий тиждень пекли млинці, збиралися великими сім'ями, зустрічалися з друзями, щоб присвятити якомога більше часу доброму спілкуванню з дорогими для себе людьми.  

 Не залишився осторонь і наш заклад. 1 березня в українській світлиці ліцею відбулося свято «Прощай зима, прийди весна!». Редька Лілія Петрівна розповіла про походження Масляниці та про різноманітні обряди і традиції свята. Всі ліцеїсти були активними учасниками дійства, лунали пісні, вірші.  

 Основною їжею на святі звісно ж були млинці - древній символ сонця, такі ж гарячі й рум'яні. 

Редька Лілія Петрівна, вихователь11 групи

 



 Щира подяка

 Адміністрація, педагогічний колектив, батьки та ліцеїсти Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту», висловлюють щиру подяку громаді чеченської  діаспори м. Біла Церква, яку очолює Абдуразаков Муса Алієвич за надання благодійної допомоги, а саме за укріплення матеріально-технічної бази кабінету «Олімпійського спорту», це придбання мультимедійного проектору, ноутбуку та екрану, які так потрібні для проведення всіх загальноліцейських та педагогічних заходів.   

Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до наших проблем, за Вашу підтримку, своєчасну допомогу у вирішенні нагальних питань. Спасибі за відкритість і доброзичливість. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею! 

Сулковська Г.М., вихователь 32 навчальної групи

 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.