КОЛIФКС — Київський обласний лiцей-iнтернат фiзичної культури i спорту

09100 Київска обл. м. Бiла Церква,
вул Леваневського 52/4
тел. (04463) 7-39-40 приймальня
тел. (04463) 7-66-33 - Директор Балясников В.М.
тел. (04463) 7-61-14 заступник директора з навчальної роботи Мазуркевич Т.В.
електронна пошта: info@kolifks.kiev.ua


«Не знаєш, що таке лижоролери? Ми розповімо та покажемо»

 Честь відкривати свято педагогічної майстерності випала відділенню лижних гонок, яке з 7 по 11 жовтня 2013р.  ознайомлювало юних спортсменів з історією лижних гонок і зимових олімпійських ігор.   Тренери відділення  ділилися досвідом на відкритих  тренуваннях протягом всього тижня .

Першим розпочав естафету  вчитель з лижних гонок, спеціаліст –Тимофій Михайлович Телюк,  який провів відкрите тренування  з  силової підготовки. 

 У справжній вир лижних гонок нас переніс  заслужений працівник фізичної культури і спорту України, спеціаліст вищої категорії - Микола Миколайович Фастовець. Він поділився  своїм багаторічним досвідом та продемонстрував фізичну підготовку наших лижників на відкритому тренуванні з використанням кросової  імітації підйому з лижними палками. Тренування відбулося в нашому мальовничому по осінньому вбраному парку “Олександрія”,  який зачаровував погляд різними барвами. Найяскравішим було тренування на лижоролерах,  яке провела вчитель з лижних гонок спеціаліст І категорії - Ольга Леонідівна Іванова. 

На затишному подвір’ї нашого закладу відбувся завершальний  акорд  нашого тижня  - це майстер-клас з лижоролерів, який проходив під гаслом “Не знаєш що таке лижоролери?Ми розповімо та покажемо ”.

Дякуємо за активну участь в цьому заході працівників і учнів ліцею.

 

Федюк Еліна, методист спортивної частини

 



Усi права застережено.
сайт створено при пiдтримцi студiї ABC.NET.UA