Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Вчителю, перед твоїм ім’ям схиляюсь я…

 Ця професія по праву вважається однією з найголовніших на землі, а праця педагога – благородною, творчою і, звичайно, дуже важкою і відповідальною. У руках освітян завжди знаходиться майбутнє країни. Часто саме від їх професіоналізму, бажання, уміння і самовіддачі залежить, яке нове покоління в черговий раз підростає в країні. 

Професія вчителя – це покликання душі і веління серця, здатність віддавати себе без залишку своїм учням, ділитися з ними досвідом і мудрістю. Бути педагогом – означає узяти на себе велику відповідальність за формування і становлення громадянина, за його подальшу долю.

 В нашому закладі працюють талановиті вчителі, тренери, турботливі вихователі, наполегливі працівники інших підрозділів, що по-справжньому люблять свою справу, віддають їй всі сили і час.  

Саме їм – люблячим, терпеливим, добрим і справедливим було присвячене свято, яке відбулося 3 жовтня в стінах навчального закладу. 

 Розпочався захід з майстерного виступу чарівних, граціозних ліцеїсток відділення художньої гімнастики ліцею – інтернату (тренер – Відмінник освіти України, тренер вищої категорії – Лариса Гавренко), які як завжди вразили своєю витонченістю та пластичністю.  

Щирі вітання адресували своїм наставникам ведучі свята та заступник директора з навчальної частин Мазуркевич Тетяна Василівна, яка побажала всім присутнім міцного здоров'я, творчих злетів, натхнення, оптимізму та відчуття повноти і неповторності життя. 

Завжди тепло та радісно проходять в ліцеї різноманітні свята та заходи, професійне свято педагогів не стало виключенням. Концертна програма за участі ліцеїстів була насичена різноманітними, яскравими номерами художньої самодіяльності.

  

 Свою теплоту, повагу, піднесення почуттів, ауру позитиву і оптимізму дарували глядачам вихованки ліцею, виконавши пісні, присвячені шановним педагогам.  Запальний танок у виконанні хлопців відділення вільної боротьби підняв настрій та додав позитивних емоцій всім присутнім.

Прикрасою святкового заходу став виступ вихованців хореографічного гуртка «Болеро», який нікого не залишив байдужим. Під милозвучну мелодію ліцеїсти чуттєво та граційно закружляли в осінньому вальсі.

 Ліцей – це те місце, за порогом якого залишаються житейські будні, тут живе дух юності, романтики, оптимізму. Ну і, звичайно, почуття гумору, яке вміло продемонстрували вихованці театрального гуртка «Театральними стежками України», віртуозно виконавши інсценівку «Ліцейське життя». Їх виступ глядачі сприйняли на «ура». А бурхливі оплески були нагородою за творчість і працю.Приємні та теплі слова звучали протягом заходу від ведучих свята, які бажали, не тільки педагогам, але й всім присутнім веселих посмішок, добробуту в родинах, радості та тепла.

 Адже це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, тренера, вихователя, наставника підростаючого покоління. В цей святковий день вітали всіх працівників ліцею: господарчу службу, бухгалтерів, бібліотекаря, медичних працівників, хореографа, соціально-психологічну службу, секретарів, методистів з навчально-спортивної роботи. Адже в ліцеї-інтернаті поважають і цінують ту роботу, яку вони щодня виконують. Кожний працівник закладу вносить свій незамінний вклад у його розвиток.

Складно передати ту позитивну емоційну насиченість, яка панувала  під час свята. Урочиста доброзичлива атмосфера, позитивні враження, гарний настрій, щирі посмішки – все це залишилося у пам’яті всіх присутніх. Свято, вкотре проведене в ліцеї, вдалось на славу – весело й незабутньо.

Свята закінчуються, приходять будні, а ми творимо, навчаємо, заглядаємо у потаємні куточки дитячих сердець, бо усі ми – одна родина, ім'я якій Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту! Родина, яку об'єднує єдине – любов і повага до ліцею.

 Запальська Юлія Анатоліївна

 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.