Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

ПЛАНУЙ! НАМАГАЙСЯ! ПЕРЕМАГАЙ!

 

На першому етапі кандидати у Президенти ліцейського Парламенту: Димитриєскі Анатолій,  ліцеїст 21 групи, Єрмоленко Каріна, ліцеїстка групи №31, Пройдисвіт Олександра, ліцеїстка групи №31, Кравченко Марина, ліцеїстка групи №32, представляли свої передвиборчі програми. Приємно спостерігати, що кожен кандидат індивідуально та серйозно підійшов до цього питання. З їхнього боку  запропоновано ряд заходів на підтримку та запровадження нових традиції ліцею-інтернату.

Всі кандидати зовсім різні у своїх передвиборчих програмах, але всі мали єдину мету – зробити все можливе, що від них залежить, аби життя ліцеїстів стало ще кращим! 

  Головне – відчути смак перемоги! Реалізуй себе, використовуючи гасло: знаю, можу, хочу, умію!

Вони впевнено та гідно відповідали на всі задані їм запитання. Можна з впевненістю сказати, що цих кандидатів обрано недаремно!

 Наступний етап – представлення членів Рад Ліцейського Парламенту: перелічено та визначено кураторів, голів, заступників та членів всіх Рад.  

І останній - найголовніший етап – вибори Президента Ліцейського Парламенту. Ліцеїсти брали активну участь у голосуванні. Кожний ліцеїст, на той час, вже обрав свого Президента.

 

 

 Свою передвиборчу програму створювали за основними принципами розвитку ліцейського самоврядування: 

1. Принцип «феєрверка» - РОЗКРИЙ СЕБЕ! Усі ліцеїсти – зірки, близькі та далекі, великі та маленькі, однаково яскраві. Кожна зірочка обирає свій шлях польоту: в одних він довгий, а в інших … Головне – бажати сяяти!

 2. Принцип «терезів» - ЗНАЙДИ СЕБЕ! Нема простих істин, вони народжуються у дискусії. Терези – це символ постійного пошуку, прагнення виробити свою точку зору, вміння зробити правильний вибір у житті.

3. Принцип «рейтингу» - ПЛАНУЙ! НАМАГАЙСЯ! ПЕРЕМАГАЙ!  У кожного своє колективне доручення, свої цілі та завдання. Кожний обирає свій шлях до успіху та проявляє себе в різних життєвих ситуаціях. 4. Принцип успіху – РЕАЛІЗУЙ СЕБЕ! СТАНЬ У РЯДИ ОЛІМПІЙЦІВ!

 Після підрахунку голосів перемогу здобула

 КРАВЧЕНКО МАРИНА,

 ліцеїстка групи №32. Друге місце здобув 

Димитриєскі Анатолій,

ліцеїст групи №21. 

Побажаємо їм натхнення, вдачі та нових ідей. Сподіваємось, вони не підведуть наших ліцеїстів.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.