КОЛIФКС — Київський обласний лiцей-iнтернат фiзичної культури i спорту

09100 Київска обл. м. Бiла Церква,
вул Леваневського 52/4
тел. (04463) 7-39-40 приймальня
тел. (04463) 7-66-33 - Директор Балясников В.М.
тел. (04463) 7-61-14 заступник директора з навчальної роботи Мазуркевич Т.В.
електронна пошта: info@kolifks.kiev.ua


Старт нового навчального року

Сміливі, уперті, талановиті ліцеїсти - вони вже готові здобувати свої перші перемоги. Та перш ніж увійти до своїх навчальних кабінетів і розпочати навчальний процес, на ліцеїстів того дня чекало безліч привітань та сюрпризів. 

 За традицією почесне право внести і підняти прапор надається кращим спортсменам-ліцеїстам. В цьому році, цю почесну місію виконали: Мазуркевич Анастасія, Бойко Юлія, Сусідко Ілона, Машковська Тетяна – кандидати в майстри спорту України з волейболу, члени юнацької збірної команди України; чемпіонки всеукраїнських змагань з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 1998 – 1999 р.н., сезону 2012-2013 р.р.; чемпіонки України серед школярів 2012 р.. 

 Далі естафету привітань розпочав директор ліцею Володимир Матвійович Балясников, який поздоровив усіх присутніх зі святом, ознайомив з реалізацією соціальних ініціатив Президента України в Київській області, побажав ліцеїстам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.  

 Щоб привітати всіх з початком нового навчального року, на урочисту лінійку до ліцейської родини завітали почесні гості – Матвієць Валерій Миколайович – начальник відділу у справах фізичної культури та спорту; Стьопенко Андрій Петрович – директор Київського обласного центру олімпійської підготовки. Шановні гості бажали ліцеїстам, щоб кожен день у ліцеї був цікавим, а рік – радісним і плідним. 

  Не забувають про рідний ліцей і прийшли привітати всіх ліцеїстів, батьків, педагогів та гостей з початком нового навчального року гордість ліцею, майбутнє нашої держави – випускники минулих років:

 Лященко Ігор -  майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, член збірної команди України, багаторазовий чемпіон України серед юнаків, юніорів та молоді, рекордсмен України на дистанції 10 км зі спортивної ходьби серед юнаків у приміщенні та на стадіоні, бронзовий призер чемпіонату світу 2009 року серед юнаків в Італії, переможець Європейського Олімпійського фестивалю у Москві, чемпіон І Юнацьких Олімпійських ігор 2010 року в Сінгапурі, переможець Кубку Європи 2011 року, срібний призер чемпіонату Європи 2011 року серед юніорів зі спортивної ходьби, переможець Кубку Європи 2011 р. зі спортивної ходьби бронзовий призер Кубка світу в 2012 р. в командному забігу в Росії.

Коваленко Андрій – майстер спорту України міжнародного класу, член збірної команди України, рекордсмен України на дистанціях 50 м та 100 м брасом серед юнаків, неодноразовий чемпіон України, срібний призер Всесвітньої гімназіади 2006 р. у Греції, виборов 4 місце на чемпіонаті Європи в Іспанії на дистанції 50 м брасом та 5 місце на дистанціях 50 та 100 метрів брасом на світовій першості серед юніорів 2007 року в Бельгії, учасник чемпіонату Європи 2008 року в Хорватії, переможець етапу Кубку світу 2010 року в Росії, чемпіон світу 2011 року серед військовослужбовців у Бразилії, бронзовий призер чемпіонату Європи 2012 року у Франції.., в Бразилії, учасник першості Європи 2007 р..

Іжицька Олександра – майстер спорту України з вільної боротьби, багаторазова чемпіонка України серед дівчат та юніорок, учасниця першості Європи 2009 року.  Коваленко Назар – майстер спорту України міжнародного класу, рекордсмен України, учасник Олімпійських ігор 2012 року, призер кубка світу 2012 р., призер кубка Європи 2013 р., призер Всесвітньої універсіади 2013 року.

Прикрасою святкової лінійки став показовий виступ вихованок відділення художньої гімнастики (тренер – Лариса Вікторівна Гавренко) та хореографічна постановка гуртка «Болеро» (художній керівник – Карук Катерина Ігорівна)  По завершенню святкової лінійки всі ліцеїсти, батьки та педагогічні працівники були запрошені на першовересневий урок, присвячений  200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. 

 Для всіх учнів цей день був наповнений різноманітними святковими подіями: пісенний конкурс «Караоке» «Ми – діти твої Україно!», конкурсно-ігрова програма «Наша творчість – Київщині рідній», конкурсно-розважальна програма «Козацькі розваги».

  Це своєрідний старт нового навчального року, нового ліцейського життя. 

 

 

 



Усi права застережено.
сайт створено при пiдтримцi студiї ABC.NET.UA