КОЛIФКС — Київський обласний лiцей-iнтернат фiзичної культури i спорту

09100 Київска обл. м. Бiла Церква,
вул Леваневського 52/4
тел. (04463) 7-39-40 приймальня
тел. (04463) 7-66-33 - Директор Балясников В.М.
тел. (04463) 7-61-14 заступник директора з навчальної роботи Мазуркевич Т.В.
електронна пошта: info@kolifks.kiev.ua


Ділимося досвідом

 Наші колеги з різних освітніх закладів мали вже можливість відвідати відкриті виховні години за участю наших талановитих вихованців.

Цього разу працівники виховної частини вирішили поділитися кращим досвідом роботи вихователів нашого закладу. Він є важливим елементом загальної культури педагога, в якій відображаються знання, вміння, навички та індивідуальні риси його особистості. 

Досвідом роботи, перед слухачами курсів, поділилась вихователь ліцею Лілія Петрівна Редька, переможець Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник 2012 року», презентувавши портфоліо «Сходинки досвіду». 

 

 

Катерина Феодосіївна Войтенко, переможець цьогорічного ліцейського конкурсу «Вихователь року», описала проект, який вона творчо реалізовувала. Слухачі разом з нею полинули у минуле, дізналися про цілющі властивості трав українських земель, мали змогу побачити ляльку «кубишку-трав’яницю», яка є одним з популярних видів ляльок-оберегів та мішечки, створені руками дітей та наповнені запашними травами.

Олена Володимирівна Литвиненко, керівник гуртка «Театральними стежками України», розповіла про систему гурткової роботи, яка діє в нашому закладі.

Виступи всіх вихователів супроводжувалися цікавими та змістовними мультимедійними презентаціями з великою кількістю фотографій, адже нам є чим і ким пишатися.

 

Для гостей була підготовлена виставка творчих робіт гуртківців та представлений досвід роботи у вигляді авторських програм вихователів, портфоліо, збірників виховних справ та планів роботи вихователів та класних керівників. 

Після виступів вихователів відбулася жвава та щира розмова, слухачі отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили, кожен з присутніх мав можливість висловити свою думку з певних питань.

 Колектив закладу завжди радо вітає гостей, тож сподіваємось на нові та творчі зустрічі з слухачами курсів. 



Усi права застережено.
сайт створено при пiдтримцi студiї ABC.NET.UA