КОЛIФКС — Київський обласний лiцей-iнтернат фiзичної культури i спорту

09100 Київска обл. м. Бiла Церква,
вул Леваневського 52/4
тел. (04463) 7-39-40 приймальня
тел. (04463) 7-66-33 - Директор Балясников В.М.
тел. (04463) 7-61-14 заступник директора з навчальної роботи Мазуркевич Т.В.
електронна пошта: info@kolifks.kiev.ua


Про головні події тижня

18 квітня 2013 року у Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів відбувся заключний етап обласного конкурсу-захисту Web-сайтів. На  конкурс було подано 166 Web-сайтів. На заключному етапі конкурсу-захисту було представлено 27 Web-сайтів.

Відповідно до рішення конкурсної комісії  переможцем обласного конкурсу-захисту визначено Web-сайт Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту м. Білої Церкви у номінації «Web-сайти ліцеїв, гімназій, спеціалізованих шкіл, навчально-виховних комплексів»

http://kristti.com.ua/upload/image/p4182966.jpg

Наш ліцей є закладом, де панує культ спортивних та освітніх знань. Наші учні мають широкі можливості займатися різними видами спорту у вмілому поєднанні з навчанням та розвитком інших творчих здібностей.

 У  2007 році  з хвилюванням ми відправили свій корабель в інтернет-плавання. І ось, вже майже 7 років  подорожуємо інтернет-країною. Ми бачимо, яким впевненим стає нами обраний шлях, яких висот ми досягли і яких ще хочемо досягти. І якщо спочатку веб-ресурс виконував функцію презентації ліцею у нечисленному мережевому співтоваристві, то на даний час він є актуальним інструментом відвертості і прозорості роботи закладу, освітлення напрямків діяльності, відображення реальних успіхів, перемог та можливостей, і також пропаганди спорту, фізичного розвитку та здорового способу життя. 

Ми переконані, що  з першого погляду  на дизайн сайту всім зрозуміло, наш заклад має спортивний профіль навчання, що у ньому панує культ спорту та дух високих спортивних результатів. Саме цей спортсмен, що фінішує першим, став талісманом перемоги для ліцею у 2010 році. В цей рік вихованець відділення легкої атлетики Ігор Лященко став Олімпійським чемпіоном у перших  юнацьких іграх в Сінгапурі.

Головна сторінка сайту сьогодні – це яскрава вітрина новин, яка запрошує відвідати і «скоштувати» останню інформацію про здобутки та життя закладу. На сторінках сайту ми розповідаємо про життя ліцею і  відображаємо  головну концепцію закладу, а саме:  формування обдарованої спортивної та духовно багатої, освіченої людини з розвинутим почуттям власної гідності й поваги до іншої людини.

 Наш сайт є масштабним інтернет-ресурсом, який ми постійно намагаємося поповнювати новою інформацією – подіями, новинами, рекордами, успіхами, перемогами та результатами, новими темами для роздумів та спілкування.  І всі ці 7 років ми намагалися не лише інтуїтивно знаходити шляхи подальшого інформаційного поновлення, але слідувати  ПРОГРАМІ розвитку нашого сайту.

І все ж таки  динамізм ліцейського життя висуває високі вимоги до оперативного реагування  на всі інновації, експерименти, технології. Тому попереду  реалізація нових задумів та нових інформаційних проектів

Ми дякуємо всім працівникам ліцею, учням та їх батькам за гідну роботу, навчання, виховання та досягнення, які яскраво висвітлюються на сторінках нашого сайту. Тому запрошуємо всіх  на інтернет-килими, майданчики, доріжки, ярмарки, скарбнички, портфоліо сайту Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту за адресою: kolifks.kiev.ua, який сьогодні подорожує інтернет-простором у бік  майбутнього нашого закладу!!!



Усi права застережено.
сайт створено при пiдтримцi студiї ABC.NET.UA