Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

СУЧАСНИЙ УРОК - СПІЛЬНА ТВОРЧІСТЬ ВЧИТЕЛЯ ТА УЧНІВ

Навчання починається  з уроку. Від нього залежить усе: освіта, культура, доброзичливість у взаєминах між учнями, вчителями і батьками. Саме тому, вчитель англійської мови Фіялко Олена Петрівна, що підготувала семінарське заняття для вчителів гуманітарних та природничо-математичних дисциплін,  звертаючись  до уроку як основної форми навчання,   спробувала розглянути всю його багатогранність і багатоаспектність в єдиної  навчальної системі нашого закладу.

Олена Петрівна зазначила, що сучасний урок — це урок демократичного спрямування. Його важливо проводити не тільки  для учнів, але і разом з ними, навчати не тільки словом, а й організованою справою.

 Також вчитель наголосила на основних шляхах вдосконалення сучасного уроку: посилення цілеспрямованості діяльності вчителя і учнів на уроці, здійснення організаційної чіткості кожного кроку від першої до останньої хвилини уроку, підвищення пізнавальної самостійності і творчої активності учнів, оптимізація навчально-виховного процесу, інтенсифікація навчально-виховного процесу на уроці, здійснення міжпредметних і внутрішньонаочних зв'язків.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.