Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

«ЗНАТИ, ЩОБ ЖИТИ»

Одна з останніх епідемій нашої сучасності була прозвана чумою 20-го століття — синдром набутого імунного дефіциту, скорочено — СНІД.

Офіційна статистика поширення синдрому набутого імунного дефіциту все змушує нас відчувати глибоку тривогу.

1-го грудня, у Всесвітній День боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, в ліцеї-інтернаті пройшла акція «Молодь проти СНІДу». Мета акції – поінформувати ліцеїстів про проблему ВІЛ/СНІД та виховати толерантне ставлення у суспільстві до ВІЛ-позитивних людей.

         Творчою групою вихователів «Формування у ліцеїстів навичок культури поведінки та засад здорового способу життя» була випущена стінгазета та підібрана інформація, яку необхідно знати молодим людям.

         Тетяна Петрівна Бабенко, бібліотекар ліцею, підготувала виставку тематичної літератури.

В рамках Клубу вихідного дня, Юлія Анатоліївна Запальська, представник творчої групи вихователів, провела годину спілкування «ВІЛ/СНІД: тобі варто про це знати!», яка супроводжувалася переглядом відеоматеріалів та розповсюдженням тематичних буклетів.

Пам’ятаймо, що знання можна віднести до одного з найбільших скарбів людини, скарб, ці­ну якого визначає сама людина. Щоб заволодіти ним, потрібно постійно вчитися, цікавитися новими речами, не боятися відкривати сторінки нової книги. І пам’ятати, що «чого б ти не навчався, ти навчаєшся для себе». Ти і тільки ти обираєш для себе шлях, по якому йти. Знання допомагають людині дістатись свого джерела, а не насолоджуватись чужим.

 Творча група вихователів  «Формування у ліцеїстів навичок культури поведінки та засад здорового способу життя»

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.