Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Ліцейське самоврядування – нелегка і водночас цікава справа.

 Радою освіти та журналістики  проведений конкурс серед ліцеїстів на кращий  вірш «В кожному з нас живе поет». В ньому взяли участь Гудачок Марія, Мазуркевич Анастасія, Шкарупа Аліна, Яремко Володимир та Бойко Юлія. Кожен вірш по своєму неперевершений, отож титул «найкращого» визначити не вдалось. Всі заслуговують найвищих нагород!

Також проведена рейд-перевірка «Підготовленість ліцеїстів до навчальних занять», де Рада отримала такі результати:

1) найкраще підготовленні до навчальних занять ліцеїсти І та ІV курсів, де немає ніяких зауважень;

2) незначні зауваження отримали ліцеїсти ІІ курсу;

3) найбільше порушень  та найгірше підготовленні до навчальних занять ліцеїсти ІІІ курсу.

Радою дисципліни та правопорядку та Радою харчування, проведено прес-конференцію на досить важливу для кожного ліцеїста тему «Здорове харчування для спортсмена». Рада підготувала цікаву презентацію та корисну інформацію, тому ліцеїсти із задоволенням та інтересом слухали викладений матеріал.

Рада гуртожитку провела ряд заходів. Перший тиждень декади проведено  рейд-перевірки «Запізнення, підготовленість ліцеїстів-мешканців гуртожитку до самопідготовки». При цьому виявлено деяких порушників, а саме це ліцеїсти І та ІІ курсу: Парцей Андрій, Пантелей Тарас, Бочаров Іван, Мартинюк Сергій, Дігтяр Володимир, Шаравара Леонід та Немилянський Стас.

Також проведено для ліцеїстів гуртожитку турнір з шашок. Всі із задоволенням брали участь, проте після запеклої гри перемогу отримав Бугайчук Юрій , ліцеїст 13 групи.

Радою гуртожитку  була висвітлена проблема  шкоди мобільних телефонів , у вигляді диспуту «Мобільний зв'язок: користь чи ні». Ліцеїсти активно висловлювали свою думку щодо цього питання. Більшість  не знали якої шкоди організму людини завдає надмірне користування мобільними телефонами, однак по закінченню диспуту всім було про що поміркувати.

В декаді Ліцейський Парламент охопив важливі моменти ліцейського життя, аби трохи урізноманітнити його. Вона дала поштовх до нових ідей та вирішення важливих питань. Не будьте байдужими до роботи Парламенту! Долучайтесь до важливої справи!

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.