Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Випускний бал - 2012!

Випускний прощальний вечір з ліцеєм… Останні урочисті хвилини ліцейського життя… Квіти і випускний бал… Ще кілька днів – і старт у вир життя. 12 травня відбулося урочисте свято, присвячене випускному балу – 2012 року. 64 талановитих ліцеїста прощалися з ліцеєм, який став для них другою домівкою.

Зі щирими привітальними словами, до випускників зверталися: директор – Володимир Матвійович Балясников, тренер волейболу – Ольга Германівна Датій, вчитель математики – Тетяна Василівна Жихарєва, вихователь – Ірина Анатоліївна Бондаренко, мама випускника – Оксана Петрівна Пенюк та дорогі гості свята. Сподіваємося, що все, чого бажали, до чого прагнуть наші випускники, про що мріють – обов’язково здійсниться.

Випускники, в свою чергу, дякували всім працівникам ліцею, батькам за щиру любов і турботу, бажали довгих і щасливих років життя. 

Багато обдарованих ліцеїстів серед цьогорічних випускників. Жоден загально-ліцейський захід, відкритий урок не проходив без участі співучих, артистичних, яскравих, незабутніх ліцеїстів – випускників 2012 року.

Випускники підготували святковий концерт, який присвятили всім працівникам, гостям, батькам та друзям ліцею. Вони подарували частинку свого серця і залишать про себе тільки теплий спогад. Але ми не прощаємося, а говоримо до скорих зустрічей. 

6 років тому  було започатковано чудову традицію випускного балу – коронацію найактивніших, творчих, відповідальних ліцеїстів,  тих, хто за роки навчання проявив себе в усіх сферах ліцейського життя: має здобутки у спорті, не відстає у навчанні і є справжнім активістом, яскравим учасником  життя ліцею. Цього року кращими серед найкращих стали: Олександра Гаюк та Олег Половиця. 

Не сумуй, випускник, на прощання,

Посміхнися скоріше давай,

Побажай виконання бажання

Нових зустрічей всім побажай.

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!

Ви – майбутнє нашої країни, люди , від яких залежить, яким стане наш рідний край та Україна. Бажаємо вам бути впевненими у своїх силах на обраному шляху. Оптимізму, натхнення та наполегливості!

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.