Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

8 Березня – свято жінок, весни, краси!

8 Березня – чудове свято, свято весни, молодості і любові. В цей чудовий день жінки з нетерпінням чекають вітань, подарунків, квітів. А хто повинен вітати жінок? Звісно, чоловіки… Тому, щирі та приємні привітання в адресу всіх дам прозвучали з вуст головного та найгалантнішого чоловіка нашого закладу – директора ліцею Володимира Матвійовича Балясникова.

Справжнім втіленням жіночності, ніжності та тендітності став музичний виступ Большакової Аліни, яка перевтілившись у «Дівчину – весну» подарувала всім свій талант та весняний настрій!

Приємні та теплі слова звучали  протягом всього  заходу  від ведучих свята – Кузьменка Ярослава та Базилевського Сергія, які бажали всім жінкам та дівчатам благополуччя, щастя і любові.

Подарунком для всіх присутніх стала вокально-хореографічна композиція «Любите девушки» у виконанні наших талановитих ліцеїстів – Корзуна Івана, Качор Валерії та Фурсенко Альони.

Почуття гумору – прикраса будь-якого чоловіка! Тому, гарний настрій, задоволення і радість усім жінкам та дівчатам, які прийшли на свято подарували, звісно ж, чоловіки, ліцеїсти – Павлюк Олександр, Мельник Володимир, Шостак Олексій та Шпак Юрій, які вразили своїми акторськими здібностями під час виконання інсценівки.

8 Березня – свято жінок, але навіть у свій день вони не втомлюються дарувати всім прекрасне, добре і чисте. Саме таким був хореографічний номер «Сегодня праздник у девчат» у виконанні наших чарівних, неповторних, талановитих ліцеїсток – Качор Валерії, Фурсенко Альони та Кравченко Марини.

Масу позитивних емоцій та шквал аплодисментів викликав вокальний виступ квінтету співаків у складі: Шостака Богдана, Абдуразакова Адама, Пижьянова Василя, Пахнюка Тараса та Шаравари Леоніда, які піснею «Девушки, как звезды» додали всім присутнім позитивних емоцій та підняли настрій, а також ще раз нагадали, що у нашому ліцеї працюють та навчаються найпрекрасніші жінки та дівчата всієї земної кулі.

Свято 8 Березня в стінах спортивного ліцею як завжди пройшло святково та феєрично. Гарний настрій ні на хвилину не залишав присутніх, їх серця були вщерть переповнені радістю. Завершилось свято побажаннями весняних посмішок, добробуту в родинах, радості та тепла.

Лілія Редька, Юлія Запальська, вихователі  Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.