Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

"Бажаю нашому ліцею процвітання і постійної спадкоємності поколінь!"

Шановні колеги, шановні наші випускники, ліцеїсти, поздоровляю вас усіх зі святом зустрічі шкільних друзів, зі святом радісним, світлим і завжди бажаним!
Скільки б років не минуло, але поспішають в цей день шкільні друзі в рідні пенати, де їм завжди раді, де їх завжди чекають. Наші ліцейські двері для вас, дорогі випускники,завжди широко відкриті, і кожна зустріч з вами - це ще один етап в історії нашого ліцею. Нас постійно цікавлять ваші справи, ми радіємо вашим успіхам і розповідаємо про них  підростаючому поколінню ліцеїстів. І цей зв'язок  часів і поколінь буде завжди. І завжди в вашій душі буде зберігатися незабутня атмосфера від зустрічі зі своїми ліцейськими товаришами і улюбленими наставниками.
Я бажаю всім цього вечора щасливої зустрічі, найрадісніших почуттів і емоцій, незабутніх вражень, і щоб у вашому серці надовго збереглась тепла і дружня атмосфера цього вечора. Щастя всім і великих  успіхів у житті!

                     Володимир Матвійович Балясников

Зустріч друзів - це завжди радісна подія, це сплеск емоцій, найбільш райдужних спогадів, а особливо якщо вони ліцейські. І дуже добре, що встановлено такий день в масштабах усієї країни як свято, і є можливість планувати цей день, поспішати в цей день на зустріч, бажати побачити і почути найдорожчих серцю друзів. І чим далі віддаляє нас час від наших учнівських літ, тим дорожчі для нас наші друзі і наші спогади про час, проведений в стінах ліцею.

Наші випускники живуть і трудяться в різних куточках нашої країни, деякі з них повернулися до рідного ліцею і стали колегами своїх наставників.

А на вечорі зустрічі в стінах рідного ліцею вони, як і раніше, почувають себе дівчатками і хлопчиками.

Віталій Балясников закінчив ліцей в 1998 році - перший ліцейський випуск. А сьогодні він сам працює тренером в рідному ліцеї.

 - Дуже люблю ліцей і свою роботу. Мій улюблений тренер - Зайцев Володимир Олександрович. Він завжди був і залишається для мене авторитетом. І, звичайно ж, я дуже вдячний всім нашим педагогам, які вчили, виховували і допомогли визначитися з вибором професії.                                                    

Одногрупниця Віталія Олена Фандєєва також повернулась працювати тренером в рідний ліцей.

- Спогади про роки навчання в ліцеї - найкращі. З великою теплотою згадую своїх одногрупників. Ми займалися різними видами спорту, і тим цікавіше було всім нам спілкуватися і дружити. Найулюбленішим тренером і наставником був і залишається для мене мій батько - Іван Олексійович Фандєєв. Моїм чоловіком став мій одногрупник Олександр Лавренюк. Так що наш ліцей став частиною мого життя, моєю долею.

Після закінчення навчання повернулась працювати тренером в рідний ліцей Тетяна Дугіна, випускниця 2001 року.

- Наш ліцей - це дуже хороша школа для життя. Він формував мій світогляд, мій характер, учив дисциплінованості, здоровому способу життя, вчив досягати поставленої мети. Дуже вдячна своїм тренерам Зайцеву Володимиру Олександровичу і Гаман Людмилі Леонідівні, педагогам Волик Галині Павлівні і Пушці Софії Іванівні.

І ось уже працює рядом зі мною тренером моя вихованка, випускниця 2006 року Андрухова Олена.

- Я вважаю, що мені дуже пощастило в житті, пощастило вчитися в ліцеї і зустріти свого чудового наставника. Я дуже вдячна Тетяні Григорівні за її труд і талант, її увагу і душевну щедрість.                                         

Випускниця 2003 року Ольга Іванова  також працює тренером в рідному ліцеї.

- Наш ліцей дійсно є рідним для мене. Це почуття спорідненості прививав усім нам, групі лижників, наш тренер Фастовець Микола Миколайович. Він і сьогодні є моїм наставником, і я постійно вчуся у нього всьому, що необхідно мені в моїй роботі. Я також вдячна своєму вихователю Катерині Феодосіївні Войтенко, з якою завжди було цікаво. Вдячна всім педагогам за їх мудрість, терпіння і любов.

Владислав Балясников, випускник 2006 року, також працює тренером в рідному ліцеї.

- Кращі роки навчання - це роки, проведені в стінах ліцею. З величезним теплом згадую всіх учителів і вихователів. Вони щедро ділилися зі мною своїми знаннями, уміннями, талантом. Вони розвинули в мені суспільну активність і творчі початки. Дуже вдячний своєму тренеру Телєгіну Владимиру Олександровичу, дуже ціную його допомогу і підтримку.

Бажаю нашому ліцею процвітання і постійної спадкоємності поколінь!                            

Тетяна Петрівна Бабенко

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.