Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

День відкритих дверей

У неділю,  в День відкритих дверей,  вихованці та працівники ліцею радо зустрічали батьків в стінах нашого закладу. Батьки змогли не тільки побачити, а й почути від самих ліцеїстів розповідь про кабінети, в яких вони навчаються, побувати  у гуртожитку,  відвідати українську світлицю, яка зберігає  пам’ять старожитності українського народу. Також до уваги батьків був  запропонований  перегляд відеофільму: «15 років становлення ліцею».

Батьківські збори завжди надають допомогу батькам у поглибленні своєї педагогічної освіти. Тому вихователь 41 групи Захарченко Ю.М. в своєму виступі «Роль сім’ї  у вихованні  дитини» ознайомила присутніх з головними принципами  сімейного виховання і звернула увагу на особливості виховання спортсменів. З зацікавленістю батьки слухали та дивились на своїх дітей під час показу презентаційного матеріалу  підготовленого вихователем 12 групи Сулковською Г.М.

 День відкритих дверей  у ліцеї завершився зустріччю батьків в навчальних кабінетах зі своїми класними керівниками. Подібні зустрічі є необхідною складовою у вихованні ліцеїстів, які дають конструктивне рішення для розв’язання  багатьох  питань.

Завжди  чекаємо Вас, наші батьки, у стінах і вам тепер –  рідного ліцею!

                                                                                                                 У холі гуртожитку також красиво та затишно

У кабінеті української мови та літератури

Яскраві стенди не залишають байдужими

Найкращий кабінет  2010 року

Для кожного знайдеться місце

Заходимо до української світлиці

У кабінеті інформатики

Всіх гостинно запрошуємо до ліцею

Загальні батьківськи збори

Виступ вихователя Захарченко Ю.М.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.