Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

ПЕРЕМОГА за найкращими

  

У португальському місті Ольян відбувся Кубок Європи зі спортивної ходьби, де найвдаліше з усіх представників України виступили наші юніори.
 На дистанції 10 км серед юніорів першим фінішував переможець минулорічної юнацької Олімпіади Ігор Лященко. На фініші білоцерківський ходок показав свій найкращий результат нинішнього сезону – 41 хвилину і 22 секунд. Олександр Вербицький також з найкращим результатом нинішнього літа фінішував четвертим за 00:41:09. Між двома українськими ходоками призові місця розподілили німець Хаген Похль та росіянин Дементій Чєпарєв. Колега Ігоря Лященка по тренувальній групі Ігор Пузанов показав 15-ий результат 00:44:48. У командному заліку наші юніори також посіли перше місце.


Джерело http://uaf.org.ua/

Вітаємо тренера Кудлацьку Світлану Борисівну та Ігоря з перемогою!!!

СПОРТИВНІ НОВИНИ

 17-20 травня в м. Біла Церква відбулися VІ літні юнацькі спортивні ігри України з вільної боротьби. Вихованці Олександра Старинського та Олександра Мазуркевича гідно виступили на змаганнях:

·       Слободяник Дмитро, вагова категорія 58 кг – І місце

·       Ахмедов Бекір, 54 кг – ІІ місце

·       Чуть Владислав, 46 кг – ІІІ місце

·       Трохимчук Максим, 42 кг – 5 місце

·       Бугайчук Віра, 43 кг – 5 місце

·       Кулик Вікторія, 52 кг – 5 місце

20-22 травня в м. Херсон відбувся міжнародний турнір з художньої гімнастики "Зірочка Таврії – 2011". Вихованка Лариси Гавренко Ульянова Даша виборола на змаганнях срібну нагороду.

 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.