Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Чорнобиль не має минулого часу

26 квітня – двадцять п’ята річниця Чорнобильської катастрофи, найбільшої в історії аварії на атомній електростанції. Аварія, що сталася на Чорнобильській атомній станції в квітні 1986 року, залишається найдраматичнішою та найважчою за своїми наслідками катастрофою в сучасній історії. Вона і зараз впливає на життя мільйонів людей. Її масштаби могли б бути незрівнянно більшими, якби не мужність і самопожертва сотень тисяч учасників ліквідації наслідків аварії – наших співвітчизників. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

28 квітня в стінах нашого закладу відбулася година пам’яті «Чорнобиль не має минулого».

Ліцеїсти ІІІ курсу згадували тих перших, які кинулися у вогонь, у небезпеку, які затулили собою усіх нас, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Доля нашої днини після Чорнобильської катастрофи сумна і нелегка, але все дається в порівнянні. Щастя нашої днини в тому, що ми живемо, а ті, що могли ніколи не народитися після 1986 року, народились, живуть і вчаться творити прекрасне.
              Чорнобиль. Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум'янітиме чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. 
                                                                                     Вихователі ІІІ курсу

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.