Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

ЧЕРЕЗ ТЕРНИ ДО ЗІРОК

12 квітня виповнилося п’ятдесят років польоту Юрія Гагаріна в космос. В цей день все людство відмічає Всесвітній День Авіації та Космонавтики.

     Вабливе безмежжя космосу, далеке Сонце, близький Місяць, міріади зірок невичерпана глибина Всесвіту. З давніх-давен їхня таємничість та незвіданість були об'єктом людського пізнання, людської фантазії. Полинути в блакить земної атмосфери й ще далі, в космос, пізнати, що там є та що там відбувається - ось до чого тисячоліттями прагнула людина.

   З другої половини ХХ століття і до сьогоднішніх днів дослідження й освоєння космічного простору набуло значного розмаху й охопило практично всі сфери діяльності людини. І наша держава, сторінка за сторінкою, впевнено пише літопис космонавтики, адже  в нинішній незалежній Україні приділяється велика увага космічній галузі.

Ліцеїсти ІІ курсу разом з вихователями Редькою Лілією Петрівною

та Мельник Тетяною Степанівною провели захід до цієї знаменної дати

«Через терни до зірок».

Розпочали захід ведучі Євпак Марія, ліцеїстка 21 групи та Похила Вікторія, ліцеїстка 22 групи. Елегантно та граціозно виступили ліцеїстки відділення художньої гімнастики Бакалдіна Альона та Жимила Аліна виконавши танок «Сонце і Місяць». У виконанні ліцеїсток 23 групи Калабури Тетяни та Українець Юлії прозвучав «Марш авіаторів». З іронією була поставлена сценка Мельником Володимиром та Бугайчук Вірою.

На завершення вихованець гуртка «Сузір’я» Тимченко Владислав виконав пісню «Трава у дома».

Квітневий ранок не забути,

                         З бруньок дерев спадає цвіт,

                         І радість сповнює нам груди -

                         Цей ранок пам'ятати буде

                         Все людство: сотні й сотні літ!

Вихователі ІІ курсу

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.