Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Спорт і життя завжди поруч

-         8-13 березня в м. Вінниця відбувся фінальний тур чемпіонату України "Дитяча ліга" з волейболу серед дівчат 1994 – 1995 р.н. Команда "Спортліцей" виборола срібні нагороди поступившись у фіналі лише гравцям з м. Донецьк у напруженій боротьбі з рахунком 1:3. Тренер Ольга Датій.

Лагідні промені сонця. Несміливий передзвін краплинок і струмочків. Перші квіти. Разом з цими характерними ознаками приходить до нас і перше весняне свято – Міжнародний жіночий день. Це один із самих світлих, всенародних свят, зігріте любов’ю і вдячністю до жінки-матері, трудівниці. В житті нашої планети є події і дати, які відзначає все прогресивне людство. Серед них – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Це радісне, весняне свято бажаним гостем входить в кожний дім.

День жінки. В цей день ми вітаємо своїх мам, бабусь, сестер. У мільйонів жінок, крім їхньої професії є ще один обов’язок – бути матір’ю, бути добрим сонечком сім’ї, нести світло і тепло дітям, стати їм найближчим другом і порадником.

  Весна хоч і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею - найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті. І саме прекрасна половина людства, її краса та ніжність асоціюється з пробудженням природи, коли ласкаві промінчики жіночих усмішок якось по - особливому починають обігрівати спраглі від зимових холодів чоловічі душі. 8 Березня - чудове свято, свято весни, молодості і любові. В цей чудовий день жінки з нетерпінням чекають від чоловіків вітань, подарунків, квітів.

    Як завжди святково та феєрично розпочалося свято 8 Березня в стінах спортивного ліцею. Теплими вітальними словами ведучі Корзун Іван та Кузьменко Ярослав розпочали свято.  Перші привітання наші чарівні жінки та дівчата з цим прекрасним днем отримали від найгалантнішого чоловіка нашого закладу директора Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту Володимира Матвійовича Балясникова.

   Ніжним, світлим, чарівним та красивим подарунком для всіх присутніх був виступ ліцеїсток відділення художньої гімнастики Смик Анни, Гайдук Катерини та Ульянової Дарини.

  Масу позитивних емоцій викликав виступ квартету  гумористів у складі ліцеїстів:  Духненко Ганни, Туренка Максима, Пироженко Марини, Вартоломея Максима  з міні виставою «Побачення».

  Шквал аплодисментів викликали виступи вихованців вокального гуртка «Сузір’я»: Перевертун Євген, Туренко Максим, Ткач Надія, Костриця Вікторія, Корзун Іван.

    Фінальна пісня у виконанні всіх учасників концерту завершила свято з побажанням свята кожного дня, весняних посмішок, добробуту в родинах, радості та тепла.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.