Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

СВЯТО СПОРТИВНОЇ СЛАВИ

Свято СПОРТИВНОЇ СЛАВИ

Свято «Спортивної слави» - одне з традиційних свят в нашому ліцеї.

Це свято тих, хто професійно займається спортом, і тих, хто робить усе можливе для розвитку спортивної майстерності наших спортсменів. Одним словом,- це свято всього ліцейського колективу, це свято, коли вшановують кращих з кращих.

На нашому святі ми відзначимо нагородами тих, хто  був кращим в минулому році. Тому сьогодні  я вітаю всіх, хто ввійшов у номінації кращих, а також весь наш колектив з прекрасним святом, яке спонукає кожного з нас прагнути до нових, іще вищих вершин у спорті, навчанні, праці

Бажаю всім святкового , урочистого настрою, радісних, щасливих посмішок  і, звичайно ж, перемоги.  

                  Володимир Матвійович Балясников

Докладніше про події СВЯТА

На нашому  ліцейському святі «Спортивної слави» одержать нагороди ліцеїсти і їх тренери, вчителі  і вихователі, працівники і друзі ліцею, висунуті в різних номінаціях.

Так, наприклад, в номінації «Найкращий спортсмен 2010 року» висуваємо: Аліна Гальченко,  Яна Єрко, Ігор Лященко

Аліна Гальченко, ліцеїстка 31 групи, майстер спорту України, на І юнацьких Олімпійських іграх 2010 року в Сінгапурі виборола 6 місце. Аліна цілком заслуговує бути в цій номінації, тому що дякуючи своїй працелюбності  і наполегливості  дуже близько була до перемоги.

А ось перемога дісталась її товаришу по команді Ігорю Лященко. Ігор став Олімпійським чемпіоном, що теж цілком закономірно.

У тренера Світлани Борисівни Кудлацької  ніколи не було з Ігорем проблем. Він не тільки здібний спортсмен, але й дуже працелюбний і вольовий, такий, що всотує в себе, як губка, все, чому вчить його тренер. Він відзначається дисциплінованістю і самостійністю. Ігор простий в спілкуванні, охоче згоджується на інтерв’ю. Вважає, що роки, проведені в ліцеї, кращі в його житті. Переконаний, що ліцей дав йому старт у великий спорт.

Яна Єрко, майстер спорту України з важкої атлетики, на чемпіонаті Європи серед юніорів в 2010 році стала срібним призером. Педагоги і друзі Яни згадують її як дуже активну учасницю всіх ліцейських свят.

НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ ВИПУСКНИК РОКУ

ПЕРШИЙ ТРЕНЕР ЧЕМПІОНА

ОСОБИСТИЙ ЗДОБУТОК

НАЙКРАЩИЙ ГОСПОДАР

НАЙКРАЩИЙ КЕРІВНИК

НАЙКРАЩИЙ УЧЕНЬ

НАЙКРАЩИЙ ВИХОВАТЕЛЬ ТА ВЧИТЕЛЬ

НАЙКРАЩИЙ ТРЕНЕР

НАЙКРАЩИЙ СПОРТСМЕН РОКУ

НАЙКРАЩИЙ ДРУГ ЛІЦЕЮ

ВИСТУП ВИХОВАНОК ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ

МИСТЕЦЬКІ ПОДАРУНКИ

ФОТОРЕПОРТАЖ

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.