Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Самоцвіти землі української

 

 

Батьківська хата, мамина пісня, бабусина вишиванка, старі жорна, що годували в тяжке лихоліття дітей, портрет на стіні найдорожчої людини – усе це наші непересічні самоцвіти землі української.

Знову і знову ми зустрічаємо в стінах нашого закладу щирих гостей – слухачів курсів підвищення кваліфікації КОІПОПК, які  мали можливість не тільки дізнатися про наших ліцеїстів, як перспективних спортсменів, але й побачити їх, як творчих особистостей.

          Радістю зустрічі, веселощами, теплими словами, щирими привітаннями, хлібом-сіллю на вишитому рушнику та привітальним танком у виконанні ліцеїсток відділення легкої атлетики Гарбарчук Ольги та Юлії, ми зустріли шанованих нами гостей.

         Господарі свята – Корзун Іван та Євпак Марія вкотре нагадали всім нам про різнобарв’я самоцвітів землі української.

         Всі присутні мали змогу поринути у світ старовинних звичаїв, обрядів та традицій.

         Свято «Самоцвіти землі української» було наповнене золотою скарбницею багатого українського фольклору.

Звучали веселі українські народні пісні у виконанні Фурсенко Олени, Большакової Аліни, Перевертуна Євгена, Воронкіної Олександри, Туренка Максима, які додали святу позитивний настрій.

         Не залишили нікого байдужими і запальні танці наших ліцеїсток Гарбарчук Юлії та Ольги, Ульянової Дарини, Гайдук Катерини.

Перехоплювало дух у слухачів курсів під час перегляду інсценівки українських вечорниць. Як завжди вразили своєю майстерністю, артистичністю та творчістю Духненко Анна, Юхименко Дмитро, Нігунь Катерина, Шостак Олексій, Туренко Максим.

Колектив вихователів

 

 

 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.