Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

Свято краси і грації

Дівоча краса - це весна,

Дівоча краса – це натхнення,

Дівоча краса – це ніжність!

Кожного року ліцей не змінює своїм власним, чудовим  традиціям.

Адже кожного року, на початку зими до нашого закладу приходить свято юності, молодості, краси і грації. Всі з нетерпінням і хвилюванням чекають на визнання королеви ліцею. 

З 25 листопада по 2 грудня у нашому закладі проходила конкурсно-розважальна програма «Королева ліцею – 2010». Конкурс складався з двох турів. І тур – півфінал, проходив 25 листопада у ліцеї-інтернаті, де 12 учасниць конкурсу: Шкарупа Аліна, Похила Вікторія, Пироженко Марина, Духненко Ганна, Мацюк Аліна, Костриця Вікторія, Козак Дарина, Павленко Яна, Борисова Анастасія, Долюк Наталія, Кравченко Віталіна, Кулик Вікторія, презентували себе неординарними представленнями та яскравими мультимедійними презентаціями. По закінченню усіх виступів компетентне журі: керуючись найцікавішими, творчими, оригінальними виступами визначило лише 8 учасниць, які потрапили до фіналу, для подальшої боротьби за титул «Королева ліцею – 2010». ІІ тур – фінал, відбувся 2 грудня у конференц-залі Фонду сприяння розвитку культури та спорту Олександра Майданника, де на конкурсанток чекали нелегкі випробування – це конкурс талантів, прес-конференція, дефіле у вечірніх сукнях.

Дівчата демонстрували свої таланти, ерудованість, кмітливість, комунікабельність, граціозність та бездоганність. Виступ кожної з учасниць  відзначився оригінальністю.

Без сумніву, кожна з фіналісток була достойна стати королевою.

Прикрасою конкурсу були виступи наших ліцеїстів, а саме ніжний і чарівний вальс у виконанні Корзуна Івана та Фурсенко Олени, ліцеїстів 31 групи, емоційні музичні дарунки «Арлекіно», «Пропадаю я!» у виконанні Костриці Вікторії, ліцеїстки 33 групи та Воронкіної Олександри, ліцеїстки 22 групи.

За підсумками конкурсу титул «Міс шарм» отримала Кулик Вікторія, ліцеїстка 41 групи,  «Міс оригінальність» - Козак Дарина, ліцеїстка 23 групи, «Міс чарівність» отримала Шкарупа Аліна, ліцеїстка 22  група, «Віце-міс» нагороджена Духненко Анна, ліцеїстка 31 групи,  найвищий титул «Королева ліцею 2010» здобула Мацюк Аліна, ліцеїстка 32 групи.

Усі учасниці конкурсу були нагороджені квітами  та цінними подарунками.

Ми вітаємо всіх конкурсанток. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща!

Колектив вихователів 

 

 

 

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.