КОЛIФКС — Київський обласний лiцей-iнтернат фiзичної культури i спорту

09100 Київска обл. м. Бiла Церква,
вул Леваневського 52/4
тел. (04463) 7-39-40 приймальня
тел. (04463) 7-66-33 - Директор Балясников В.М.
тел. (04463) 7-61-14 заступник директора з навчальної роботи Мазуркевич Т.В.
електронна пошта: info@kolifks.kiev.ua


Подія, яка запам’ятається надовго

Вранці 9 листопада в Київському обласному ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту панувало надзвичайне пожвавлення. Весь колектив знаходився в піднесеному настрої, чекаючи високого гостя – Президента Національного  Олімпійського Комітету Сергія Бубку. І це природно, адже такий візит – це подія, яка запам’ятається надовго.

      А до цього був лист Сергія Назаровича, в якому він привітав директора ліцею Володимира Матвійовича Балясникова і весь колектив з успішним виступом випускника ліцею Ігоря Лященко на І Юнацьких Олімпійських іграх в Сінгапурі, який став Олімпійським чемпіоном.

      Сергій Бубка – особа легендарна, що викликає величезну зацікавленість у юних спортсменів. Тому ліцеїстам хотілося  дізнатися про можливі секрети майстерності великого спортсмена, почути історію його спортивної кар’єри.

      Сергій Назарович з задоволенням відповідав на запитання ліцеїстів, а розповідь про його переможні рекорди викликала у них захват.

      Працювали телекамери, фотоапарати, і ось уже звучать настановчі слова знаменитого спортсмена. На пам'ять про зустріч  Сергій Назарович дарує книги і, звичайно ж, автографи.

      Книга про Сергія Бубку з його автографом займе тепер почесне місце в ліцейському музеї. А для ліцеїстів ця дивовижна зустріч назавжди залишиться однією з найбільш пам’ятних.

 

                                                                                                

                                                                                           Тетяна Бабенко



Усi права застережено.
сайт створено при пiдтримцi студiї ABC.NET.UA