Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

З днем народження, Володимире Матвійовичу!

Ліцей став нашою другою домівкою. Таку обстановку згуртованості створює  директор ліцею-інтернату Володимир Матвійович - заповзятливий керівник, талановитий організатор. Він керує колективом, де нараховується понад 140 тренерів, викладачів, спеціалістів, які знають, як досягти високих результатів в спорті, навчанні та вихованні молоді.

Піклуючись про  престиж нашого навчального закладу, директор створює всі можливі  умови як для навчально-спортивного процесу, так і для навчально-виховного. Завдяки старанності директора, ліцей має прекрасну матеріально-технічну базу.

Володимир Матвійович дає простір творчим прагненням своїх працівників, живо відгукується на будь-які корисні починання.  Тому викладацький колектив весь час в творчому пошуку, не зупиняється на досягнутому, знає, що всі багатства суспільства знаходяться у підростаючому поколінні.  

Турботу свого директора відчувають і ліцеїсти. Важко уявити, щоб у приміщенні було холодно, щоб меблі були в несправності. У гуртожитку директор не гість. Він в курсі всіх справ, що є тут. Він  знаходить час для будь-кого, якщо потрібна його допомога.

Дерева  та педагоги пізнаються по плоду, свідчить народна мудрість. Вже сьогодні ліцею є чим пишатися. Повною мірою ці слова можна віднести і  до нашого директора. Це талановиті випускники, які  підкорюють спортивний олімп. Володимир Матвійович Балясников

17 травня Володимир Матвійович  святкує ювілей. Весь колектив нашого закладу, ліцеїсти, батьки з великою повагою говорять  слова привітання.

                               Душею хворіти за все на світі
                               У все вникати, все життя віддати
                               Щоб отримали знання діти
                               І мету життя  могли зрозуміти.
                               Спасибі, наш директор милий
                               Ми вдячні Вам до сліз.
                               Не знаємо, де Ви берете сили
                               Тянути такий важкий віз!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.