Новини

Новини /
на головну мапа сайту контакти

7 квітня – Всесвітній день здоров’я

З метою участі у тренінгу «Роль учителя у профілактиці шкідливих звичок у дітей» та у майстер-клас «Як створити Школу сприяння здоровю» 4 квітня 2008 року ми, керівники творчої групи «Ми за здоровий спосіб життя», взяли участь у Дні здоров’я міста Києва, який відбувся у Будинку вчителя.

     Урочиста частина свята розпочалася з теплих слів вітань Черненко Наталії Анатоліївни, редактора газети «Здоров’я та фізична культура». Після її слів вручали дипломи саме тим людям, які брали протягом року активну участь, проявляючи творчість у поданні матеріалів до редакції газети.

     На майстер-класі цікаво було дізнатися про досвід створення «Школи здоров’я»  Ященко Людмили Вікторівни, директора СЗШ №14, м. Прилуки, Чернігівської області, яка розповіла про створення умов для зміцнення здоров’я учнів та їх гармонійного розвитку, організацію навчального процесу з урахуванням психологічних та фізіологічних впливів на організм дитини.

       Тренінг проводила Бєлова О.М, соціальний педагог Центру практичної психології і соціальної роботи КМПУ ім. Б.Грінченка, яка ділилася досвідом проведення тренінгових занять серед підлітків.

   Також відвідали всеукраїнську виставку «Педагогіка духовності, традицій і сучасності», педагогічний музей, виставку мистецтв.

Між заходами посмакували тістечка у кафе-   кондитерскій «Ренесанс».

Керівники творчої групи

«Ми за здоровий спосіб життя»

КОЛІФКС 2007.
Всі права застережено.